Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani a megcsalást?
én nem tudnám megbocsájtani. Bár biztosan más és más dolgot hoz ki az emberből egy-egy helyzet... de a mostani eszemmel nem bocsájtanám meg.
20/L
Anno engem is megcsalt a párom, de megbocsátottam, mégis később elhagytam.
Nem maga a megcsalás miatt, hanem mert onnantól kezdve elvesztettem benne a bizalmam.
Persze esküdözött, hogy többet nem csal meg, de a kapcsolatunk elején is ugyanígy esküdözött, hogy soha nem fog megcsalni.
Ha a többségi véleményt nézem akkor velem van a baj.
De tegyük fel hogy,
akármilyen buliban párotokra ráhajt valaki és hajnal felé mikor a piától már kellően ellazult mindenki történik köztük valami. Tegyük fel hogy jó a kapcsolatotok, szeretitek egymást, esetleg gyerekek is vannak. Viselkedésén semmi nem látszik, továbbra is megértitek egymást, továbbra is jó vele.
Bántja a dolog és elmondja.
Akkor csomagolnia kell, mert megbocsájthatatlan dolgot tett ? Vagy szeretitek annyira, és jó -e annyira a kapcsolat hogy megbocsájtotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!