Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani a megcsalást?
meg lehet bocsájtani, de szerintem semmi értelme. egyet értek néhány előttem szólóval. ha egyszer megtette és Te megbocsájtasz neki, megteszi még egyszer,mert tudja hogy úgyis megbocsájtod neki. ráadásul ha meg is bocsájtod, valószínűleg mindig benned lesz a kérdés " vajon megint megcsal" "mit csinálhat most" és ez után csak rosszabb lesz. akaratlanul is jön az ellenőrizgetés, ami pokollá teheti a kapcsolatot.
ha valaki igazán szereti a másikat, akkor elkerüli az olyan helyzeteket, amiknek megcsalás lehet a vége.
Szerintem a hűséget kikövetelni nem lehet! Sokan megpróbálják, és ezzel pokollá teszik az együttlétet.
20 éves házasság után már komoly erőfeszítéseket kell(lene) tenni a szexuális vonzalom fenntartásáért. A nők nagy része azután, hogy férjhez ment és megszületett az első gyerek, elképesztően elhanyagolja magát. (sok esetben persze ennek anyagi okai is vannak!)
Egy ilyen nő, aki nem képes fenntartani a folyamatos érdeklődést, természetszerűen érdektelenebbé válik. A mai világban egy férfinak egyáltalán nem nehéz egy nőt ágyba vinni (sokkal nehezebb megtartani). Ezért a férfiak állandóan a lehetőségekkel szembesülnek, és bizony elcsábulnak. Az nem biztos hogy jobb nővel mint az asszony, de MÁS-sal!
Azok a nők, akik itt sipákolnak hogy "megcsal a párom", először jobb lenne ha magukba néznének, és egy önkontrollt tartanának... Mert legtöbbször és legelőször az ilyen sárkányokat csalják meg!!! Amikor folyton az alaptalan gyanúsítgatást kell hallgatnia, akkor előbb-utóbb rájön, hogy ugyanazt fogom hallgatni ha megcsalom - de legalább okkal - és a jó kis szórakozást sem vonom meg magamtól! A kutakodás, a zsebek, telefonok árkutatása igen öngyilkos vállalkozás, mert garantálja a kapcsolat megromlását - mindkét eset esetében.
Én 30 éve vagyok együtt a feleségemmel, de életemben sem titokban, sem nyilvánosan nem nyúltam a szekrényébe, a táskájába, a telefonjába, a levelezésébe! De ő sem piszkált a dolgaimba sohasem.
Nem gyanúsítgattuk egymást sohasem!
Ettől függetlenül egyáltalán nem kizárt hogy megcsalt a 30 év alatt, volt úgy, hogy hónapokig Távol-Keleten vagy az USA-ban voltam, megtehette (volna?)!
A legjobb ebbe a témába nem belemerülni!
A kétkedés mindent megmérgez!
"A kétkedés mindent megmérgez!"
De semmit sem old meg!!!
Mindent lehet, de van amit nem szabad!
Én vadászlegény vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!