Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani a megcsalást?
Lehetni mindent lehet.
De többre becsülöm saját magam annál, hogy megbocsássak egy ilyet.
Aki megcsal, csomagolhat!
Én nem tudnám megbocsájtani!
Egy kapcsolat alapja a bizalom és egy ilyen helyzetben ez igencsak megkérdôjelezôdne részemrôl.
valaki magyarázza már el nekem ( aki megbocsájt)
hogy mi értelme? 2-t olvastam aki azt írta hogy megbocsájtott, de aztán szétmentek... gondolom a megcsalás és a szétmenés közti állapot sem volt a mennyország... miért?
Egyébként 9-es a magadfajta embereket nem fogom megérteni soha. nem azért mert rossz ember vagy, hanem mert annyira a föld felett jársz 2 méterrel, hogy 1x megbocsájtod.. aztán jön a 2, 3, 4,..100...aztán meg nézel mint hala szatyorban hogy most mi van... a pia meg a másik. ha tudom hogy nem tudok magamon uralkodni, ha iszom, de szeretem a párom, és nem szándékozom megcsalni, akkor minek is isznak annyit? Arról meg nem is beszélve, hogy ha annyival el tudja intézni az egyik fél a kapcsolatot, hogy félrekúr mi értelme az egésznek? és úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy lehet szemétnek meg megnem értőnek nevezni, az ilyen embereket mint én. de az b**sza el a kapcsolatot aki félrelép, nehogy már még a másik félnek kelljen rosszul éreznie magát, hogy szegényke megbánta... magam miatt sem bocsájtanék meg, mert ha szeret, tisztel nem csal meg, ha megteszi akkor meg jobb is hogy szétmegyünk, mert esetleg találok olyat aki megbecsül, és nem aláz meg ilyennel.
9-es vagyok.
Nagyon is a földön járok.
Párom szert kirándulni, kerékpár túrákat tenni. Én nem. Szeret színházba járni. Én nem.
Megoldás lehet: ha mindketten megyünk vagy egyikünk sem megy vagy külön szervezünk programot.
Ő megy, és ezt ellenkező neműekkel teszi rendszeresen. Ha nekem van kedvem külön programhoz én is megyek, másik nembe tartozóval is. (Csak egy példa, ellenkező nembe tartozó kollégának segítettem franciaágyat választani. Az itteni válaszadók nagy része letépte volna a fejemet.)
Engem és Őt is szét kellene szakítania a féltékenységnek ugye ?
Több mint 20 év után is szeretjük és elfogadjuk egymást, miközben a környezetünkben szakadnak szét a házasságok.
Nem élünk nyitott házasságban ha valaki erre gondol.
Egy aktus -harmadik féllel - nem olyan dolog ami ezt szét tudná rombolni, egyikünk részéről sem.
És érdekes egyikünk sem élt még vissza vele.
Ami a házasságunkból "hiányzik" az a féltékenység, és a miatta kitörő veszekedések.
És nagyon jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!