Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet bocsájtani a megcsalást?
A szexuális magcsalást én mindenképp megbocsájtottam.
Az nem igaz hogy nem érdekelt, de mástól sincs jogom többet elvárni, mint magamtól...
Vannak olyan dolgok, amiket nagyon nehéz befolyásolni, és azzal, hogy egy különben jó kapcsolatot felrúgjak, semmit sem oldok meg, ha kirúgom a másikat!
Én nem hiszek abban, hogy a mai világban egy pár összejön, és a negyven éves házassági évfordulójukon is szemrebbenés nélkül elmondhatják: ÉN SOHA NEM CSALTALAK MEG!
A másik: mindig az érintett párja tudja meg legutoljára a történést... Azért, mert nem tudok róla, még ezerszer megcsalhattak!
El kell menni egy fesztiválra, vagy egy céges "partnertalálkozóra" vagy egy meetingre: azért igen nagy az összeborulás, pláne ha a pia ingyen van!
Ez a realitás!
Persze lehet illúziókat kergetni, de nem érdemes!
Nem kell elhagyni azt, akit szeretünk egy megcsalás miatt, mert a következő sem lesz jobb, s a végén magadra maradsz...
Különben meg: az egyik legnemesebb emberi tulajdonságok egyike a megbocsájtás képessége! Tessék gyakorolni!
23-as: lehet, hogy téged is megcsalnak. Biztos hogy te fogod megtudni legutoljára!
Kirúghatod, majd kereshetsz újat: az is meg fog csalni - mert most ez a divat.
Én is megcsalnálak. Nem divatból, hanem mert idióta vagy.
Hogy őszinte legyek meg lehet. Én megtudtam, mondjuk senki sem egyforma ez alap dolog.
Én is megbocsájtottam 2x is, mert hát igen szerettem a csajszit.Pl. Nem vagyunk együtt, mert kért egy kis szünetet, mivel változni szeretne, és nem akar többször megbántani. és én ebben egyet értek.Csak akkor bocsáss meg ha tudod, hogy nem józanul történt meg, met ha józanul, akkor biztos hogy haldokló kapcsolatban élsz. Ha meg nem akkor megbocsájtható, és rendre kell utasítnai.
Igazad van, ha tökrészegen csalt meg, az egészen más, akkor meg lehet bocsátani! Úgysem emlékszik rá...
Ja! Bocsátani, azt "ly"-al írjuk: bocsálytani!
Mennyi.. mennyi ilyen gyenge, magát semmibe néző ember van... Úristen.
A megcsalás (ha érzelmi, ha szexuális, ha csak egyszer történik, ha folyamatosan, ha józanul, ha ittas állapotban) a megalázás magas iskolája. A társunk, a párunk, a szerelmünk sárba tiprása. Aki ezt elfogadja, aki megbocsátja, az valami rettentően önbizalomhiányos ember... "Kit érdekel, mit csinál.. hozzám jön haza.." Ja, te moshatod ki a gatyájából a farkán maradt spermát.. és te lakathatod jól, mielőtt megy a kis barátnőjéhez. Ez aztán a boldogság!
Aki megbocsát egy megcsalást, az a saját maga megalázáásához asszisztál. Saját magát alázza meg. Gondolom nem is zavar titeket, hogy a baráti kör rajtatok röhög, hogy fú a Szilvi már megint megbocsátott a Janinak, pedig aztán nem ez lesz az utolsó kilengés.
Ti biztos még a "másik" fényképét is kirakjátok szex közben az éjjeli szekrényre....
Undorító, gyenge jellemek vagytok! Saját magatokat nem becsülitek semmire!!
"Többet ér a kapcsolatom, mint a becsületem..." Hát a pasitoknak nem ért többet a kapcsolatotok, mint a saját farka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!