Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés
én próbálom de vajon képes leszek rá?
2012. szept. 21. 09:47
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
75%
Én, bevallom, meg sem próbálnám.
2012. szept. 21. 09:58
 2/42 anonim ***** válasza:
74%

Függ a körülményektől,szerintem!

De én nem tudnám megbocsájtani!Nekem mindig az a kép lebegne a szemem előtt,hogy a párom mással dug...onnantól pedig már nincs is miről beszélni...

2012. szept. 21. 10:00
 3/42 anonim ***** válasza:
91%

Húztam egy strigulát a falra, nézem, hogy a hányszázadik ilyen kérdés... Nos, van, aki nem tudja megbocsátani, van, aki meg tudja bocsátani. Nagy baj lenne, ha senki nem tudná megbocsátani, mert akkor ezrek és ezrek állandóank veszekednének, durcáznának, válnának örökké, a gyerekek meg maszatosan sírnának az utcán az állandóan elköltöző apukák, anyukák után.

Az itteni populáció persze merőben más! Aki ideír, annak első szerelme a férje/felesége volt, nem ismer és nem fog ismerni más nőt vagy férfit soha életében, csadorban jár és szeretettel vigyáz a családi tűzhelyre.

4/42 anonim ***** válasza:
86%
Én nem tudnék megbocsátani, örökké bennem maradna a tüske, és amikor nem lennénk együtt folyton azon kattognék, hogy mi van ha ismét pont megcsal?!
 5/42 A kérdező kommentje:
Ő azt hitte hogy én a kapcsolatunk elején megcsaltam.......ezért csalt meg állítása szerint. Csak egy baj van. Én sajnos nem csaltam meg. Mondjuk talán ezért is érek többet nála. Nagyon szeretem. Viszont percenként változik bennem,hogy mit tegyek. Egy ismerősöm mondta,hogy nemrég beszélt egy idősebb boldog párral, és megkérdezte mi a titkuk...Azt válaszolták,hogy meg kell tanulni megbocsátani
2012. szept. 21. 10:01
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer megbocsátottam. Utána eltelt még másfél év, tényleg túlléptem rajta, de másfél év után újra becsúszott neki egy "baleset" (ahogy ő fogalmazott), na azt már nem bocsátottam meg. Úgy vagyok vele, hogy második esélyt tudok adni, de többet nem, és nem is vagyok rá hajlandó.
2012. szept. 21. 10:05
 7/42 anonim ***** válasza:
93%
Én nem tudtam megbocsájtani. Az egyetlen dolog ami nem megy egy kapcsolatban az a félrelépés.
2012. szept. 21. 10:05
 8/42 anonim ***** válasza:
90%

Ha már a kapcsolat legelején az egyik fél nem bízik a másikban, és ezért "visszacsalja" az a kapcsolat az én szememben reménytelen eset. Csodák lehetnek, de azért...

És nem járok csadorban, szent sem vagyok, és nem állítom, hogy soha egy pillantásom nem volt más számára a párom mellett, de nem tettem semmit, amit ne láthatna ő is.

2012. szept. 21. 10:08
 9/42 anonim ***** válasza:
86%

Lehet h sablon szöveg, de ha egyszer megtette, megteheti máskor is. Pasi vagyok, volt már pár bnőm, de egyiket sem csaltam meg soha. Olyan nincs h véletlen megcsalás, vagy h nem gondolkodott és azért tette,amit tett. Megkívánt vki mást, és nem tudott ellenállni.

Azt h meglehet-e bocsájtani? Én dobnám egyből,az biztos. El kell döntened, h a megcsalás után valóban őszintén gondolja-e azt h megbánta, vagy csak próbál új esélyt kicsalni tőled.

2012. szept. 21. 10:12
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Nálatok nagy eséllyel nem menne, ebben egy mondatod alapján szinte biztos vagyok: "Mondjuk talán ezért is érek többet nála."

A ti kapcsolatotok ettől fogva egy alá-fölé rendelt helyzetbe menne át. Te ugyanis azzal, ha megbocsátasz neki, magad alá helyezed őt a továbbiakban, egy kegyelmi, tőled függő pozícióba. A megcsalás megbocsátása abban az esetben működik, ha mindkét fél úgy tekint rá, mint egy kettejük közös hibájából kialakult kapcsolati hullámvölgy eredményére. Amennyiben az egyik fél hibájaként kerül a közös tudatotokba az eset, a "hibátlan" fél nagy eséllyel ezt egy folytonos zsarolási alapként, fegyverként használhatja a másik ellen, tehát a kapcsolat, az egyenrangú felekként együtt létezés lehetősége ezzel elúszott.

2012. szept. 21. 10:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!