Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés
én próbálom de vajon képes leszek rá?
2012. szept. 21. 09:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
nem olvastam végig az összes választ, de én nem bocsátottam meg.Pedig próbáltam. Ekkor jött a férjem nyitott házasság ötlete. Elváltunk. Ahogy az előttem szólók s írták, mindig ott lebegett a szemem előtt, hogy mással is volt. Ha próbált közeledni felém, undorodtam tőle. Az verte ki nálam a biztosítékot, mikor az arcomba köpte, hogy míg én elutaztam a családomhoz, ő a nővel, a mi hitvesi ágyunkban hempergett.
2012. szept. 21. 13:39
 32/42 anonim ***** válasza:
39%
A távkapcsolat melegágya a hűtlenségnek.Ha van másfél hónapod,akkor ne tétlenkedj!Ismerkedj,szórakozz,minek savanyodnál otthon,és várnál egy hűtlen férfire?Talán időközben találkozol is valakivel,és már nem is lesz kérdés a kérdés:)
2012. szept. 21. 13:43
 33/42 anonim ***** válasza:

Nagyjából végigolvastam a kommenteket. Az a baj, h hiába írja azt az egyik válaszoló példával megtoldva h meg kéne bocsájtani, a másik pedig azt h miért ne, mert ez totálisan emberfüggő. Hiába van rá példa, h megbocsájtás után minden happy lett, attól nálad még lehet h pont az ellenkezője lesz. Értem h kíváncsi vagy mások véleményére, mert nehéz egy ilyen helyzetben dönteni, és talán vmilyen útmutatást vársz a válaszoktól úgymond. De sztem ezt csak te tudhatod, h meg lehet-e a párodnak bocsájtani, vagy nem.

Engem is megcsalt egy korábbi bnőm még anno, 1 hónapig fel alá járkáltam h mitévő legyek. Megbocsájtottam neki végülis (hosszú kapcsolat volt). Rá 2 hónapra ismét megcsalt. Ez az én példám.

Az egy dolog h ő azt hitte h te az elején megcsaltad. Az nem megoldás h visszaadja, h kvittek legyetek.

Én a helyedben pár napig békén hagynám, azalatt pedig úgyis érezni fogod, h vagy hiányzik, és nem bírod nélküle, ezért megbocsájtasz, vagy rájössz h jobbat érdemelsz, nagyon megbántott a tettével, ezért keresel mást.

2012. szept. 21. 14:21
 34/42 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Hány éves vagy?

Mit szeretsz a párodban?

Mióta vagytok együtt?

Szerinted ő számodra az igazi?

2012. szept. 21. 14:57
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
A volt nejem is abban hitt, hogy meg fogom csalni. Én , nem csaltam meg , de ő engem rendesen.
2012. szept. 21. 15:08
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Én a két közös gyermekünk miatt megpróbálnám megbocsátani az egyszeri félrelépést, a viszonyt viszont nem. Az már túllép a szexen. Bár azt hozzátenném, hogy elfelejteni nem tudnám, és ezért keserű lenne mellette az életem. Az meg nem biztos, hogy jó a gyerekeknek...
2012. szept. 21. 15:16
 37/42 A kérdező kommentje:

34-es

24 éves vagyok

Másfél éve vagyunk együtt.

Mindent szeretek benne és most ezt érzem a legnagyobb bajnak....Szeretem,hogy tudunk együtt nevetni, szeretem az érintését, a mosolyát, a bőre illatát, szeretem ahogy hozzám bújik. Szerettem hogy úgy éreztem tisztel....de ezt már nem érzem így. Szeretem,hogy mindketten lemondtunk egy olyan életről egymásért amit addig szerettünk. (mindketten drogoztunk, mondhatni keményen)

Szeretem,hogy kedves, aranyos.Szeretem,hogy szeret, mert azt a történtek ellenére érzem.

Igen úgy érzem ő az igazi. Neki szeretnék gyereket szülni, vele szeretnék megöregedni.

2012. szept. 21. 15:24
 38/42 anonim ***** válasza:
31-es vagyok. Ha még, a jobbik esetben egy alkalommal, mondjuk egy k..va lett volna, akkor talán megbocsátok neki. De nem egy hátam mögött folytatott, hosszabb ideje tartó viszonyt.
2012. szept. 21. 20:02
 39/42 anonim ***** válasza:

Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni,és nem szeretnék neked választ adni,m minden ember és kapcsolat más!

Amikor megismerkedtem a párommal minden szép és jó volt. Villámcsapásként jött,h megcsalt. Nem ő mta,rájöttem a viselkedéséből,aztán nagy nehezen bevallotta. Megbocsátottam neki,de kellett vagy 1,5 év,h bizalommal legyek iránta. Aztán jött a gyerek és amikor 2hónapos volt,megint megtette. Együtt vunk,de most már nem bízok benne. Nemrég hazudott,azt mta,h nioncs itthon (a városban munka miatt)de többen is látták. Ott fogom hagyni,csak most a gyerkőc miatt minden nehezebb! :'(

2012. szept. 24. 07:07
 40/42 A kérdező kommentje:

Az az igazság,hogy nem akarom,hogy az én felelősségem legyen ez az egész. Gondolok itt arra,hogy: megbocsátom minden happy boldogan éljük életünket többet nem derül ki ilyen.

VISZONT HA: megbocsátom és x idő elteltével újra kiderül, akkor igazából az én hibám lesz hogy adtam új esélyt.

Szeretnék a legkevésbé sérülni továbbá...Attól félek,hogy nem fogja tudni azt hogy én megbocsátom úgy értkelni ahogy kellene. Mármint ő lehet hogy a világ legtermészetesebb dolgának veszi holott nekem ez egy akkora kín és lelki teher,hogy majd bele roskadok. Tudom egymilliárd nő élte már át ugyanezt és sajnos fogja is......csak ha tényleg megbocsátom szeretném ha ezt ő is érezné,hogy mekkora dolog...Ugyanis szerintem ez nagy dolog ha ezen túl tud lépni valaki. Nem én akarok a jani lenni félreértés ne essék. Csak szeretném ha érezné ennek a súlyát...

2012. szept. 24. 15:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!