A megcsalást meg lehet bocsátani, de egy pofont nem?
Szerintem meg egy kategória mindkettő.Azaz megbocsáthatatlan.Mert ha egyszer megcsal, többször is...
Ha egyszer megüt, többször is elő fog fordulni.Épp ezért az első alkalom után véget kell vetni a kapcsolatnak.De ez csak az én véleményem.
Dr. Csernus Imre: A NŐ
Ezt ajánlanám minden nőnek, a kérdésben foglalt mindkét esetre!
A válasz mindkettőre az a könyv szerint - és szerintem is -, hogy VÉGET VETNI az ilyen kapcsolatnak!
á, van akit folyton ütnek-vágnak, és mégis marad, mást folyton csalnak, mégis marad - nőkre gondolok.
azért mondja mindenki a lelépést, mert általában kötözködős, ostoba, agresszív férfiakról van szó, ahol a férj pofonnal érvényesíti az akaratát, és megelőzendő, hogy a nőt folyton agyb főbe verjék, inkább szakítson.
a megcsalás attól függ, én nem pártolom a "részeg voltam, és azt se tudom ki volt az" típusú megcsalások megbocsájtását sem, de tény, hogy az érzelmi megcsalás, vagy a szerető tartás sokkal súlyosabb bűn.
a csókolózás például szerintem nagyobb bűn, mint elmenni egyszer k.rvázni, mert a csókban általában érzelmek vannak - noha egy kapcsolatban mindkettőt elítélem úgymond.
azért el tudom képzelni, hogy vannak olyan esetek, amikor a másik fél megérdemel egy pofont, akár férfi,a kár nő. előfordulhat.
egy megcsalás előfordulhat egy szétesőfélben lévő kapcsolatban, és kivételes esetekben észbe kaphat mindkét fél és megpróbálnak keményen dolgozni a saját párkapcsoaltukért. ahol az egyik ember hülyére veszi a másikat, és csak azért csalja, mert olyan típus, ot tnincs mit megbeszélni.
Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő megérdemli a pofont. Ha megcsalja a párját, talán akkor.
És a szétesőfélben lévő kapcsolatban ha az egyik megcsalja a másikat, ne mondja senki hogy utána az a kapcsolat jobb lesz. Ebben nem hiszek!
Ha szeretek valakit, és boldoggá akarom tenni (mert egy kapcsolatban ez is a lényeg), nem úgy vezetem rá a hibáira hogy megcsalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!