Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A megcsalást meg lehet bocsáta...

A megcsalást meg lehet bocsátani, de egy pofont nem?

Figyelt kérdés
A feltett kérdésekre adott válaszokból azt szűrőm le, hogy egy megcsalást meg lehet beszélni, meg lehet menteni egy kapcsolatot, de egy pofon után azonnal el kell hagyni az illetőt. De miért?
2010. júl. 19. 09:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezt nem tudom, azért ha egy férfi teljes erővel megpofozna akkor tuti félnék tőle, de mi a párommal szoktunk szórakozásból pofoszkodni,de persze nem ad akkorát h. elrepüljek a másik oldalra,csak hülyülönk és mint a gyerekek bírkózunk.De ha dühében megütne,akkor tuti, elgondolkodnék.Amúgy ha valaki rosszul van és azért pofoznak meg vkit,akkor az is elnézhető(hisz az is más,de gondolom nem erre gondoltál)
2010. júl. 19. 09:21
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg egy kategória mindkettő.Azaz megbocsáthatatlan.Mert ha egyszer megcsal, többször is...

Ha egyszer megüt, többször is elő fog fordulni.Épp ezért az első alkalom után véget kell vetni a kapcsolatnak.De ez csak az én véleményem.

2010. júl. 19. 09:22
 3/29 A kérdező kommentje:
Ha már választani kell, inkább üssön meg egyszer, minthogy megcsaljon.
2010. júl. 19. 09:24
 4/29 anonim ***** válasza:
95%

Dr. Csernus Imre: A NŐ

Ezt ajánlanám minden nőnek, a kérdésben foglalt mindkét esetre!

A válasz mindkettőre az a könyv szerint - és szerintem is -, hogy VÉGET VETNI az ilyen kapcsolatnak!

2010. júl. 19. 09:24
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

á, van akit folyton ütnek-vágnak, és mégis marad, mást folyton csalnak, mégis marad - nőkre gondolok.

azért mondja mindenki a lelépést, mert általában kötözködős, ostoba, agresszív férfiakról van szó, ahol a férj pofonnal érvényesíti az akaratát, és megelőzendő, hogy a nőt folyton agyb főbe verjék, inkább szakítson.

a megcsalás attól függ, én nem pártolom a "részeg voltam, és azt se tudom ki volt az" típusú megcsalások megbocsájtását sem, de tény, hogy az érzelmi megcsalás, vagy a szerető tartás sokkal súlyosabb bűn.

a csókolózás például szerintem nagyobb bűn, mint elmenni egyszer k.rvázni, mert a csókban általában érzelmek vannak - noha egy kapcsolatban mindkettőt elítélem úgymond.

azért el tudom képzelni, hogy vannak olyan esetek, amikor a másik fél megérdemel egy pofont, akár férfi,a kár nő. előfordulhat.

egy megcsalás előfordulhat egy szétesőfélben lévő kapcsolatban, és kivételes esetekben észbe kaphat mindkét fél és megpróbálnak keményen dolgozni a saját párkapcsoaltukért. ahol az egyik ember hülyére veszi a másikat, és csak azért csalja, mert olyan típus, ot tnincs mit megbeszélni.

2010. júl. 19. 09:25
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
A fizikai agresszivitásnak semmilyen formáját nem szabadna megbocsájtani.Én azt gondolom aki ad egy pofont,az majd ad többet is.Aki meg eltűri az megérdemli.Olvasgass utána,hogy a bántalmazott nőknek milyen élete van.Persze a legtöbb nagyon buta ezért tűri,vagy olyan helyzetbe került,hogy nem tud szabadulni(pl nem tudna megélni a gyerekeivel,közös vagyon...stb..)És ezek a nők még mentegetni is szokták a bántalmazójukat.Nézd meg mennyi ilyen kérdés van,hogy mit tegyen.És ha azt tanácsolják nekik jó szándékkal,hogy egy olyan emberrel nem szabad együtt élni aki bántalmazza,akkor elkezdi védeni"jaj,dehát olyan jó ember,meg szeret,meg nem is ver meg nagyon,csak ritkán kerülök kórházba...bla,bla,bla....Én azt mondom aki önkét tűri,hogy megverjék annak úgy kell,alázza is meg a párja ahogyan csak tudja.Mert vannak olyan beteg nők akik ezt igénylik.Ha ők sem tartják magukat ennél többre,akkor mit várnak a másiktól?A megcsalás pedig egy aljas és önző dolog,sosem bíznék meg többet abban az emberben aki megteszi velem.Ebből kifolyólag nem szeretnék tovább vele maradni.
2010. júl. 19. 09:26
 7/29 Beatrix17 ***** válasza:
100%
Számomra egyik sem megbocsájtható!!Ha annyira felb@szom párom idegeit egy nagyobb veszekedés után, inkább a falat üti,mint engem!Hisz képes felmérni a saját erejét!Erőből megcsapna,biztos ott maradnék!Ha szeretsz valakit,nem tudod megbocsátani,ha félre ment!Kevés normális felfogású ember van már sajna!Ha együtt vagy valakivel,egymáséi vagytok.Én az összes himneműt semlegesnek látom,hisz az a Férfi,akivel élek!És szerencsére párom ugyanigy gondolkozik az ellentétes nemről
2010. júl. 19. 09:27
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is megbocsájthatatlan mind2 de az 1ik lelki bántalmazás a másik fizikai.És ha megüt 1 pasi akkor agresszív ill azt hiszi h felsőbb rendű erősebb és többször is megteheti.Viszont mi a garancia arra h 1x nagyon kiborul és te élve megúszod?1 megcsalást túl lehet élni de ha mondjuk megfojt?
2010. júl. 19. 09:28
 9/29 A kérdező kommentje:

Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő megérdemli a pofont. Ha megcsalja a párját, talán akkor.

És a szétesőfélben lévő kapcsolatban ha az egyik megcsalja a másikat, ne mondja senki hogy utána az a kapcsolat jobb lesz. Ebben nem hiszek!

Ha szeretek valakit, és boldoggá akarom tenni (mert egy kapcsolatban ez is a lényeg), nem úgy vezetem rá a hibáira hogy megcsalom.

2010. júl. 19. 09:29
 10/29 A kérdező kommentje:
Én egy pofonra gondoltam, nem arra hogy a férfi agyba-főbe veri a nőt. Azért a kettő közt különbség van.
2010. júl. 19. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!