Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A megcsalást meg lehet bocsáta...

A megcsalást meg lehet bocsátani, de egy pofont nem?

Figyelt kérdés
A feltett kérdésekre adott válaszokból azt szűrőm le, hogy egy megcsalást meg lehet beszélni, meg lehet menteni egy kapcsolatot, de egy pofon után azonnal el kell hagyni az illetőt. De miért?
2010. júl. 19. 09:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint egyiket sem tudom/tudnám megbocsájtani!
2010. júl. 19. 09:34
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem bocsátanám meg. Engem ne csaljon és üssön senki, ugyanehhez tartom magam én is.
2010. júl. 19. 09:34
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

Nálam egy kategória, de ízlés dolga. ÉN nem szeretnék félelemben élni. Sem a fizikai bántalmazástól nem kívánok félni, sem attól, hogy ismét megcsal vagy elhagy.

Megbocsátani meg lehet (és kell is!), mert a harag lelkileg megöli az ember, de elfelejteni soha nem lehet.

2010. júl. 19. 09:36
 14/29 A kérdező kommentje:
De ha a megcsalást el lehet nézni, ami szerintem megalázóbb, akkor egy pofont miért nem?
2010. júl. 19. 09:46
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert egy pofonnal szokott kezdődni a fizikai bántalmazás.De szerintem bárkinek a természetéből a hevességéből habitusából lehet következtetni,hogy képes lenne-e megütni valakit.Ha igen,akkor szerintem normális nő nem marad egy olyan emberrel.Egy pofont nem lehet kimagyarázni,mert nincs rá elfogadható indok.Verje a fejét a falba aki nem bír az erejével,vagy elfogytak az észérvei egy vita során,de ne a másikat üsse meg.És minél jobban biztonságban érzik magukat a kapcsolatukban az ilyen férfiak,annál többet engednek meg maguknak,annál messzebb mennek.Először csak néha egy pofon félévente,amit a buta nő megbocsájt,aztán pár év múlva már heti sűrűségű lesz,aztán már minden alkalommal ha nem tetszik valami,és azután jön a brutál bántalmazás.De akinek erre van szüksége....
2010. júl. 19. 09:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
aki egyszer megüt, majd megüt újra és újra. mert nem tudja kontrollálni magát.. én nem tûröm el az erôszakot. ha megcsalna valószínûleg azt sem tudnám megbocsájtani, de talán az még helyrehozható,legalábbis nálam.
2010. júl. 19. 10:20
 17/29 A kérdező kommentje:
Biztos én vagyok a hülye meg naiv, de inkább üssön meg egyszer, mert azt hajlandó lennék megbocsátani, és leülni megbeszélni, mint egy megcsalást.
2010. júl. 19. 10:34
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiket se bocsájtanám meg. Egyszerűen azért mert aki egyszer megteszi az általában megteszi többször is.
2010. júl. 19. 10:43
 19/29 anonim válasza:

Ha megcsalna, nem tudnám megbocsátani. Ha kapnék egy fülest, nagyon rosszul esne, kiábrándító, de talán nem lenne válóok. Nem gondolnám, hogy legközelebb majd összever. Először is összeverhet, ha olyan természetű, ezt meg nem tudni előre sajnos. De ha másodszor is megtenné, az lenne a vége. Ha az első után nem szégyellte magát el annyira, hogy többször soha ne forduljon elő ilyen, akkor bizony nagy az esélye, hogy megtörténik újra és újra.

Persze a megcsalással is ez a helyzet, de azt magamban nem tudnám helyre tenni, ezért nem menne tovább együtt...

2010. júl. 19. 10:57
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát kérdező,nem kivánom hogy a párod fültövön vágjon,de majd vérző orral, szájjal, fejjel is gyere vissza és ird le hogy akartál e utána beszélgetni.
2010. júl. 19. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!