Meg lehet bocsátani a megcsalást?
Figyelt kérdés
Nektek egy csók megcsalásnak számít? Ha közben tudjátok, hogy ti "kergettétek" bele?2010. jan. 3. 23:45
1/27 anonim válasza:
Nekem minden...
És ha egyszer megtette megteszi máskor is..így akármennyire fáj,de vége...
2/27 anonim válasza:
Igen. Ha bele is kergettem valamibe akkor beszélje meg az szakítson. És nem lehet megbocsájtani nálam.
3/27 anonim válasza:
Látod ez bumerángként müködött.
Ne tégy olyat a másikkal, amit nem szeretnél hogy megtegyenek veled.
Azt te tudod, hogy érdemes-e megbocsátani? Ha nagyon szereted akkor ne sokat gondolkozz, nehogy újra a másikat csokolgassa!
4/27 anonim válasza:
olyan nincs hogy te kergetted bele! ha szereted nézd el ezt neki de ne hagyd hogy előforduljon mégegyszer
5/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel a megcsalás addig ameddig nem érzelemmel történik, azt nem tudnám megbocsátani, de ameddig csak testiség van a dologban, addig nem érdekel.
6/27 anonim válasza:
Az én kapcsolatomat egy megcsalás tette jobbá. Mindketten tanultunk belőle, beláttuk a hibáinkat és azóta sokkal jobban vigyázunk "egymásra".
Egyébként 7 évig teljes hűség volt! Utólag azt kell mondanom, hogy kellett ez az eset.
7/27 anonim válasza:
Megcsalás=bizalomvesztés. Bizalom nélkül képtelen vagyok együtt lenni valakivel.
8/27 anonim válasza:
Igen a csók is megcsalás, a megcsalás számomra azt jelenti, h vége, nem számít milyen körülmények között stb. Egy működő párkapcsolatban nem lehet vkit "belekergetni".
9/27 anonim válasza:
nálunk is egy "megcsalás csók" lendített a kapcsolatunkon, nem feltétlenül kell szakítani, ha szeretitek egymást
10/27 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Meg kell beszélni az okokat, levonni a konzekvenciákat, aztán utána jobban odafigyelni egymásra. Egy csók miatt soha nem hagytam volna (hagynám) ott a párom. Csak a tizennégy évesek csinálnak nagy ügyet ebből. Ha meg te kergetted bele, hülyén viselkedtél vele, akkor meg pláne nem számít. Kommunikáljatok egymással rendesen, és akkor jó lesz a kapcsolatotok is, egyikőtök sem fog mással csókolózni, sem sértődött óvodásként egy csók miatt szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!