Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés
Nektek egy csók megcsalásnak számít? Ha közben tudjátok, hogy ti "kergettétek" bele?
2010. jan. 3. 23:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Azért ha azt írod, hogy "belekergetted", akkor biztos tudod, hogy valamit rosszul csináltál a kapcsolatban. Abba is gondolj bele, hogy fordított esetben mit várnál el. Tehát ha a párod csinálta volna ugyanazt mint te, és te bosszúból, dacból, sértődöttségből lesmároltál volna valakit, mit várnál tőle? Megbocsásson, vagy egy ilyen semmiség miatt hagyjon ott örökre?
2010. jan. 4. 08:11
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Nekem egy csók is megcsalás és a kapcsolat végét jelenti.

19/F

2010. jan. 4. 08:18
 13/27 anonim ***** válasza:
57%

A válaszadók szerintem itt két csoportra oszthatók.

1. A tizenévesek, akiknek pár hónapos kapcsolataik voltak csak, ők írják azt, hogy a csók megcsalás, meg szakítani kell miatta, meg dirrdurr.

2. Tizenévesek, akiknek több éves kapcsolatuk van már, vagy pedig huszonévesek vagy idősebbek, akiknek több éves, évtizedes élettársi kapcsolatuk vagy házasságuk van, na ők írják azt, hogy egy ilyen miatt nem érdemes felrúgni mindent.

Én a második csoportba tartozom, és azt mondom, hogy először meg kell próbálni megoldani a problémát, mert ha szeretitek egymást, megérdemli a kapcsolatotok, hogy küzdjetek érte. Lehet, hogy ez a csók csak egy jel volt, hogy valami rosszul működik nálatok. Lehet, ha nem történik meg, sohasem figyeltek fel erre a dologra. Így legalább beszéltek a problémákról, és legalább nem tolódik el a kapcsolatotok a felszínes társas magány irányába.

2010. jan. 4. 08:26
 14/27 anonim ***** válasza:
94%
40 éves vagyok, több éves kapcsolatban, nem vagyok tini. Pont ezért várom el a páromtól és ő is tőlem, hogy ha valami gond van, beszéljük meg és nem csókolgatunk dacból idegeneket. Szerintem pont az a gyerekes dolog, hogy ilyesmivel "büntetünk".
2010. jan. 4. 11:09
 15/27 A kérdező kommentje:

És ha nem bosszúból csinálta, mert időközben azért közölte, hogy valami nem stimmel, de nem túl bőbeszédű és csak néha bukott ki belőle így nem gondoltam, hogy ekkora lehet a baj.

Én sem voltam túl empatikus hozzá, de ketten csesztük el a dolgokat, nem igazán lehet vele ilyesmikről beszélgetni.

2010. jan. 4. 12:23
 16/27 anonim ***** válasza:
59%

engem egyedül az érzelmi megcsalás ami tönkrevágna.Szóval ha úgy csalna meg hogy bele is szeret.Az ember alapvetően társas lény de nem monogám.Szóval a testi kapcsolat mással,nem feltétlenül kereshető ott,hogy nem szeretem a másikat.

Remélem én is 0 százalékos leszekhurráááá

2010. jan. 4. 12:29
 17/27 anonim ***** válasza:
93%

a volt barátom azt mondta hogyha nem dugunk sürübben akkor mással fog én azt mondtam neki hogy NYUGODTAN!

és mégse ment el mással mert szeretett

2010. jan. 4. 13:44
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg van egy harmadik csoport is. Fiatalok vagy kicsit idősebbek, akiknek hosszú kapcsolatuk van vagy volt és mégis megcsalásnak számít a csók is náluk! Ha valami baja van akkor igenis mondja meg és csókolózzon akkor ha már szakított velem! Ha óvodás dolog ilyenért szakítani, akkor óvodás dolog bosszúból megcsalni vagy ilyennel figyelmeztetni, ahelyett hogy kinyitná a száját. Akármilyen idős vagyok sosem fogom hagyni hogy a biztonság meg a megszokás irányítson. Aki velem van az ne csókolgasson másokat.
2010. jan. 4. 13:59
 19/27 anonim ***** válasza:
90%
Nem biztos,hogy felrúgnék 12 év házasságot egy csók miatt.Sok-sok beszélgetés kéne. Ha az nem megy akkor viszont nem akarnék örök kétségek közt élni
2010. jan. 4. 14:32
 20/27 anonim válasza:
100%
Az a baj,hogy ha ilyen előfordul,akkor valami elromlik a kapcsolatban általában.Lehet,hogy az,hogy többé nem tudunk megbízni igazán benne,bárhogy is szeretnénk.És így már nem sokat ér egy kapcsolat,bármennyire is szeretjük az illetőt.Úgy szokták mondani,megbocsájtjuk,de sosem feledjük.Persze vannak olyan szerencsés beállítottságú emberek,akik át tudnak lépni ezen a dolgon,sőt a kapcsolatukat is rendezni tudják.Én nagyon irigylem őket,sajnos én nem ilyen vagyok,és ha az én kapcsolatomban ez megtörténne befejezném.(12 éve vagyok a párommal)
2010. jan. 4. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!