Meg lehet bocsátani a megcsalást?
Nekem egy csók is megcsalás és a kapcsolat végét jelenti.
19/F
A válaszadók szerintem itt két csoportra oszthatók.
1. A tizenévesek, akiknek pár hónapos kapcsolataik voltak csak, ők írják azt, hogy a csók megcsalás, meg szakítani kell miatta, meg dirrdurr.
2. Tizenévesek, akiknek több éves kapcsolatuk van már, vagy pedig huszonévesek vagy idősebbek, akiknek több éves, évtizedes élettársi kapcsolatuk vagy házasságuk van, na ők írják azt, hogy egy ilyen miatt nem érdemes felrúgni mindent.
Én a második csoportba tartozom, és azt mondom, hogy először meg kell próbálni megoldani a problémát, mert ha szeretitek egymást, megérdemli a kapcsolatotok, hogy küzdjetek érte. Lehet, hogy ez a csók csak egy jel volt, hogy valami rosszul működik nálatok. Lehet, ha nem történik meg, sohasem figyeltek fel erre a dologra. Így legalább beszéltek a problémákról, és legalább nem tolódik el a kapcsolatotok a felszínes társas magány irányába.
És ha nem bosszúból csinálta, mert időközben azért közölte, hogy valami nem stimmel, de nem túl bőbeszédű és csak néha bukott ki belőle így nem gondoltam, hogy ekkora lehet a baj.
Én sem voltam túl empatikus hozzá, de ketten csesztük el a dolgokat, nem igazán lehet vele ilyesmikről beszélgetni.
engem egyedül az érzelmi megcsalás ami tönkrevágna.Szóval ha úgy csalna meg hogy bele is szeret.Az ember alapvetően társas lény de nem monogám.Szóval a testi kapcsolat mással,nem feltétlenül kereshető ott,hogy nem szeretem a másikat.
Remélem én is 0 százalékos leszekhurráááá
a volt barátom azt mondta hogyha nem dugunk sürübben akkor mással fog én azt mondtam neki hogy NYUGODTAN!
és mégse ment el mással mert szeretett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!