Meg lehet bocsátani a megcsalást?
Nem szexről van szó, hanem inkább ilyen netes dolgokról (levelezgetések, pár nővel msn, csak nálam az ilyesmi is annak számít.
Egyébként ebben én is hibás vagyok, mert az utóbbi pár hónapban eléggé elhanyagoltam a párom, és nem is voltam mindig valami kedves.
Ilyen helyzetben mit tennétek?
A levelezgetés, msn azért nem megcsalás, ha neked ez már annak számit, akkor betegesen féltékeny vagy.
Viszont ha a párod másokat keres, akkor valami nem stimmel a kapcsolatotokban - de ez lehet éppen a féltékenységed is.
Elöször is szállj magadba, ne akard a párodat teljesen kisajátitani, megfojtani a kapcsolatban, legyél kedvesebb, és ne hanyagold el, de föként ne hisztizz meg gyanusitgass.
Első hozzászóló: nem értek veled egyet. Egy komoly kapcsolatba nem fér bele, hogy idegen nőkkel( férfiakkal) értekezzen nap, mint nap az egyik fél. Én ezt nem tudnám tolerálni és a párom sem. Vagy lehet, hogy ti még fiatalok vagytok?
A betegesen féltékenység egészen mást jelent, mint amire te azt érted.
A kérdésfeltevőnek: Ha érzed, hogy elhanyagoltad és nem voltál túl kedves vele, akkor próbálj meg mostantól többet foglalkozni vele. Valószínűleg a srác picit eltávolodhatott tőled és ezért nézeget más felé.
Lehet, hogy a folyamat még visszafordítható, de az is lehet, hogy sajnos nem. Azért drukkolok!
Pár nőt vett fel msn-re egy chat oldalról, egyikükkel kezdett levelezgetni. Főleg hülyéskedtek a levelekben, amik enyhén pikáns tartalmúak voltak, de azért nem annyira durvák, nem volt szó taliról vagy ilyesmiről.
De nekem ez is megcsalásnak számít, én sem teszek semmi ilyet. Tudom a jelszavait, ő is az enyémeket, de soha nem szoktuk egymás dolgait nézni. Most nincs netközelben, és megkért, hogy nézzek meg valamit. Akkor láttam az egyik levelet, és akkor már megnéztem a többit is. Tudom, hogy ez undorító dolog, de nem bírtam megállni.
Normál helyzetben most repülne is, de tudom, hogy valószínűleg az én viselkedésem miatt lehetett ez, családi ügyek meg iskolai dolgok miatt alig értem rá, és ha igen,akkor is tök hisztis voltam, nehéz lehetett neki is. Így most nem tudom mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!