Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés

Nem szexről van szó, hanem inkább ilyen netes dolgokról (levelezgetések, pár nővel msn, csak nálam az ilyesmi is annak számít.

Egyébként ebben én is hibás vagyok, mert az utóbbi pár hónapban eléggé elhanyagoltam a párom, és nem is voltam mindig valami kedves.

Ilyen helyzetben mit tennétek?

2010. júl. 16. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

A levelezgetés, msn azért nem megcsalás, ha neked ez már annak számit, akkor betegesen féltékeny vagy.

Viszont ha a párod másokat keres, akkor valami nem stimmel a kapcsolatotokban - de ez lehet éppen a féltékenységed is.

Elöször is szállj magadba, ne akard a párodat teljesen kisajátitani, megfojtani a kapcsolatban, legyél kedvesebb, és ne hanyagold el, de föként ne hisztizz meg gyanusitgass.

2010. júl. 16. 16:31
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
hagyjátok a francba,ha ő más nőknek írogat az már sok jót nem tesz a kapcsolatban.
2010. júl. 16. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:
96%

Első hozzászóló: nem értek veled egyet. Egy komoly kapcsolatba nem fér bele, hogy idegen nőkkel( férfiakkal) értekezzen nap, mint nap az egyik fél. Én ezt nem tudnám tolerálni és a párom sem. Vagy lehet, hogy ti még fiatalok vagytok?

A betegesen féltékenység egészen mást jelent, mint amire te azt érted.

A kérdésfeltevőnek: Ha érzed, hogy elhanyagoltad és nem voltál túl kedves vele, akkor próbálj meg mostantól többet foglalkozni vele. Valószínűleg a srác picit eltávolodhatott tőled és ezért nézeget más felé.

Lehet, hogy a folyamat még visszafordítható, de az is lehet, hogy sajnos nem. Azért drukkolok!

2010. júl. 16. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is hagyjátok abba inkább. Ha másoknak írogat akkor az már nem az igazi. Ne pazarolj rá még több időt! Én a barátommal 1 évig voltam és nagyon sok mindent megbocsátottam neki. Aztán visszagondolva elég buta dolog volt, mert van ezer másik aki megbecsül és nem más nők után koslat. Még ha esetedben csak levelezésről van szó. Nah meg visszatartott az is, hogy milyen lesz egyedül. Jelenleg nagyon jó, élvezem az életet, ránézhetek más pasikra is. Tudom kicsit eltértem a tárgytól bocsika. Szóval a lényeg, hogy szerintem szakítás.
2010. júl. 16. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
És még annyi, hogy te sem biztos, hogy igazán szereted ha nem voltál vele túl kedves. Utolsó voltam.
2010. júl. 16. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Vannak esetek, amikor meglehet. De a tied nem az az eset. Vagyis attól is függ miket írt azoknak a nőknek? Hogyhogy tudod az email jelszavait? Egyébként a legjobb mód ilyenkor az, ha kicsit elhidegülsz tőle, ha igazán szeret, akkor utánad megy majd, ha meg nem, akkor szóra sem érdemes.
2010. júl. 16. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha csak levelezgetés, flörtölés, és tudod azt is, hogy elhanyagoltad őt, akkor bocsáss meg, és figyelj rá jobban, törődj vele! Lehet, hogy csak az odafigyelés, beszélgetés hiányzik neki. Persze nem mindegy, miről beszélget...
2010. júl. 16. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:
8%
És nem értem miért javasolják a szakítást, amikor azt sem tudjuk pontosan, miket írt, milyen kapcsolatokról van szó. Valószínűleg nem teljesen ártatlan a dolog, de nem is találkozott velük, akkor helyrehozható a dolog. Sok problémát meg lehet oldani, ha szeretik egymást.
2010. júl. 16. 16:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Pár nőt vett fel msn-re egy chat oldalról, egyikükkel kezdett levelezgetni. Főleg hülyéskedtek a levelekben, amik enyhén pikáns tartalmúak voltak, de azért nem annyira durvák, nem volt szó taliról vagy ilyesmiről.

De nekem ez is megcsalásnak számít, én sem teszek semmi ilyet. Tudom a jelszavait, ő is az enyémeket, de soha nem szoktuk egymás dolgait nézni. Most nincs netközelben, és megkért, hogy nézzek meg valamit. Akkor láttam az egyik levelet, és akkor már megnéztem a többit is. Tudom, hogy ez undorító dolog, de nem bírtam megállni.

Normál helyzetben most repülne is, de tudom, hogy valószínűleg az én viselkedésem miatt lehetett ez, családi ügyek meg iskolai dolgok miatt alig értem rá, és ha igen,akkor is tök hisztis voltam, nehéz lehetett neki is. Így most nem tudom mi legyen.

2010. júl. 16. 17:05
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem mindig a nő tehet bizonyos "hibák" miatt!
2010. júl. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!