Szerintetek meg lehet bocsátani a megcsalást egy 17 éves házasságban?
Figyelt kérdés
Férjemnek volt évekig tartó "szexuális" kapcsolata.2011. ápr. 12. 12:31
1/54 anonim válasza:
évekig tartott és te nem vetted észre?
2/54 anonim válasza:
hát ha évekig azt semmiképp. ha egyszer lett volna, akkor szerintem igen...
3/54 anonim válasza:
Hát, nagyon át kell értékelni a kapcsolatot, az biztos. Az évekig tartó azért durva, jó lenne tudni, miért maradt abba, hogy derült ki, stb, ezek is fontos tényezők. Az 1-2 alkalom még megbocsátható, de a sorozatos az már necces. Mesélnél esetleg többet a dologról?
4/54 anonim válasza:
Ha nem bocsátod meg, csak téged emészt el a harag. Megbocsátani meg lehet, és meg is kell. Elfelejteni nem lehet. Évekig tartó megcsalással együtt élni sem. Szerintem.
5/54 anonim válasza:
Hogy is tartja a mondás? A nő megbocsát, de nem felejt, a férfi nem bocsát, de felejt...
Én férfi vagyok, ha velem tették volna ezt 17 év után tuti elválnék, már csak azért is, mert nem bocsátanék meg neki.
6/54 anonim válasza:
Én nem tudnám megbocsátani.
Elsősorban azért mert becsapott.
7/54 anonim válasza:
Én nem tudnám. Nálam a hazugság, megcsalás és hasonlók halálos bűnnek számítanak. De természetes azt is figyelembe kell venni, hogy van- e kisgyerek, neked mi ilyen téren az "értékrended", hogy tudod elképzelni a jövődet nélküle/ezek után vele. Nagyon nehéz lehet. Azt hiszem most kicsit önzőnek kell lenned és úgy kell döntened ahogy neked a legjobb. Őszintén sajnálom és remélem, hogy nekem ezt soha nem kell átélnem.:(
8/54 anonim válasza:
Egy-két alkalom beleférne, de évek nem.
Akkor ez a házasság nem is 17 évig, hanem 17 - x évig tartott.
9/54 anonim válasza:
Hát én tuti befejezném vele!!!
Ha más kell neki menjen ha arra nem volt nem volt képes hogy megbeszélje veled a dolgokat és ráadásul nem 1x"véletlen" dolog volt hanem nagyon is jól tudta hogy mit csinál...Nem nagyon nézte hogy neked mi a jó csak magával törödött!Önző...Ne hagyd magad!!!Ha térdre csúszva könyörögne nálam már akkor is elvágta magát!
10/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Mint említettem, férjem részéről szexuális irányú volt a dolog. Mi a kezdetektől külön hullámhosszon voltunk ezen a téren, ő többször én kevesebbszer szerettem volna...azért is nem tűnt fel semmi, mert azt hittem, hogy ennyi idő után már "asszimilálódott" az ő igénye az enyémhez. Érzelmileg pedig tényleg semmi jele nem volt, ugyanúgy engem szeretett, mint korábban.
2011. ápr. 12. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!