Szerintetek meg lehet bocsátani a megcsalást egy 17 éves házasságban?
Ezért nem jó, ha két különböző habitusú ember köti össze az életét.
Mi 17 éve vagyunk házasok, és szinte minden nap van szex.Egyformák az igényeink, és tudom, hogy soha nem menne máshoz, mert minden téren teljesen ki van elégítve, minden titkos vágyát ismerem, Ő is az enyémet.
Benned is van hiba, hogy ez megtörtént, tudnod kellett volna, hogy nem tud "asszimilálódni" egy férfi sem, max. máshol keresi az örömöket.Őt is tudom sajnálni, gondold el, hogy téged szeret, de máshoz kellett járni szexelni, mert otthon nem kapta meg azt, amit jobb esetben tőled várt volna.Ha szereted, nem válnék el, de változtatnék a hozzáállásomon.
Én nem tudnám megbocsátani (főleg, miután évekig tartott, tehát éveken keresztül hazudott, stb.), mert - hiába szeretném - soha többé nem tudnék benne bízni. A kapcsolat egyik alapja pedig szerintem a bizalom.
De nem vagyok a helyzetedben. Ha te úgy érzed, képes vagy túllépni rajta, akkor az csakis a te döntésed. Neked kell érezni, hogy működik-e majd a dolog. :)
"Az nem mentség hogy neki nagyobb a sexuális étvágya!Ha igazán szeretne nem tette volna meg!"
- Ez egy igen érdekes kérdés. Tehát akkor a másik félnek kellene szenvednie ettől? Vagy tán el kellene válniuk? Esetleg úgy kell értenem, hogy akit igazán szeretek, azért szenvednem kell? Mert akkor meg is lehet fordítani: A kérdező épp most szenved lelkileg attól, hogy korábban megcsalták. Akkor ez így rendben van? Vagy ha nem, akkor miért nincs?
Adva van a két, össze nem illő szexuális étvágyú ember. Ha összekötik az életüket, az egyik mindenképp szenvedni fog valahogyan. Csakhogy ez már megtörtént, összekötötték, gyerek is van, a "hiba" már el lett követve. A kövek dobálása itt már nem segít, nem hasznos. Van olyan javaslatod ebben a helyzetben, ami hasznos is?
Nekem ugyan csak másfél évig tartó ilyen kapcsolatom volt, de az tényleg csak szex volt. Érzelmi szál annyi volt, hogy nagyon jó barátom is volt, és mindent meg tudtunk beszélni. Szóba se került, hogy több is lehetne, mindketten nézelődtünk, próbálkoztunk, randiztunk, kizárólag szex volt köztünk. Addig tartott, amíg megtaláltam a nagy őt. Azóta is barátok vagyunk, és négyesben is összejárunk. A férjem is, és a felesége is tud a korábbi kapcsolatunkról, de látják, hogy viszonyulunk egymáshoz, így egyikük sem aggódik, tudják, hogy ez nem az érzelmekről szólt.
Ezt csak azért írtam le, mert létezik ilyen is, hogy valakinek tényleg a szexről szól egy "kapcsolat".
Utolsónak:
Ebben az a bibi, hogy neked nem volt akkor férjed, és a barátodnak meg felesége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!