Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Meg lehet bocsátani a megcsalást?

Figyelt kérdés
Nektek egy csók megcsalásnak számít? Ha közben tudjátok, hogy ti "kergettétek" bele?
2010. jan. 3. 23:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Akik azt írják, hogy nem bocsátanák meg azok voltak már ilyen helyzetben? Csak mert elvileg én sem bocsátanám meg a dolgot, de ... De egyszerűen kétségbe vagyok esve, mert tudom, ha mindketten rákoncentrálnánk, akkor menne. Ugyanakkor nem tudom, hogy meddig mehetne ez így. És hát a bizalom, igen, az nem lenne 1000%os úgy,mint rég.
2010. jan. 4. 16:08
 22/27 A kérdező kommentje:
Aki megbocsátott már ilyet, az utána teljesen meg tud újra bízni a párjában? És honnan lehettek biztos abban, hogy nem "érzelmi" megcsalás volt, hogy csak úgy megtörtént?
2010. jan. 9. 19:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán de igen meglehet bocsájtani!Beszéljétek meg h mi vezetett idáig lehet hiányzik vala amiröl nem tud a másik akár a xexbe is!
2010. jan. 9. 20:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
én meg tudtam benne bízni,mert megtudtam hogy mi volt az ok a félrelépésre.És honnan lehet tudni ,hogy érzelmi megcsalás.Hát látni lehet,hogy veled már nem úgy viselkedik.Nem szerelmes beléd és ha kiderült hogy megcsal valószínű hogy az érzelmi megcsalás.
2010. jan. 9. 21:04
 25/27 anonim ***** válasza:
95%

Egy egyéjszakás kaland, vagy egy csók szerintem megbocstható. Nagyon fájna, de talán túl tudnám tenni magam. Valószínű azért, mert mérlegelnék. 11 év boldog kapcsolat,és egy szép kismanó áll a családunk mellett.

Viszont egy hoszabb titkos viszonyt ami kiderül soha nem tudnék megbocsátani! Akkor válás lenne!

2010. jan. 9. 21:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom mit jelent nálad, az h te kergetted bele???

Nálunk volt ilyen, hogy úgy érzem, én is hibás vagyok benne, hogy ő túl messzire lépett, és csókolózott másokkal. Akkor meg tudtam bocsájtani.

De mégegyszer nem tenném. Második esély van, harmadik már nincsen.

2010. jan. 9. 22:15
 27/27 A kérdező kommentje:
Elég szemét voltam vele, és joggal érezhette/érezheti azt emiatt, hogy nem szeretem, pedig de. Amint arra sikeresen rájöttem a szakítás után. Igazából nem is csodálkoztam rajta, hogy ez történt, de azért nagyon fáj. Pont a viselkedésem miatt hajlok a megbocsátásra.
2010. jan. 9. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!