A megcsalást meg lehet bocsátani, de egy pofont nem?
Mondd miért elfogadható számodra egy ember megalázása fizikai bántalmazása?A családodból hozod,nálatok elfogadott?
Vagy ilyen párkapcsolatban vagy?Nehogy elhidd ezt bárkinek,hogy lefogadható,mert nem az!
Vannak nagyon alacsony érzelmi agyi intelligenciájú emberek,számukra megoldás a másik ember bántalmazása,ilyen módon való meggyőzése.Aki pedig elviseli,az szintén nincs a toppon agyilag.És az ilyen emberek nem változnak,ebben is kár bízni.Amint látod itt is akad aki próbálja kiélni az agresszióját amit máshol nem tud.Sose legyél ilyennel kapcsolatba ha jót akarsz.
"Mondd miért elfogadható számodra egy ember megalázása fizikai bántalmazása?A családodból hozod,nálatok elfogadott? "
Nem, a családban sem történt ilyen, és a párom sem ver. Csak ha a 2 rossz közül kell választanom, számomra a kevésbé rossz a pofon.
Még csak 21 vagyok, lehet, még változni fog a véleményem, de valószínűleg egyetlen pofont én meg tudnék bocsátani.
Megcsalást nem.
Nem tudom, a megcsalás mennyivel jobb. :)
De hát, ízlések és pofonok...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!