Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást meglehet teljesen bocsátani?
Tavaly a férjem megcsalt, nem testileg érzelmileg, szerelmes lett valaki másba, szinte azonnal el is mondta. Aztán elküldtem, ment a huza-vona egy darabig, téged szeretlek, őt szeretem, nem szeretek senkit, lezárom, újra kezdte, aztán előről. Fél évig bírtam, már csak azt akartam, hogy vége legyen így v. úgy, de ő nem akarja azt, a családját akarta és rám vágyik.
Én is feleismertem, a saját hibáimat, hogy mik vezettek idáig, meg akartam oldani, változtam, de a cirkusz végére valami eltűnt belőlem.
Valahogy rendeződtünk, sokat is tett(ünk) érte egy darabig, tudta, hogy nagy törés keletekezett bennem.
Most megint nem túl rózsás a helyzet, talán szét is megyünk, én még vártam volna tőle valamit. Lehet, hogy jobb is ha szétmegyünk és rájön, hogy mit kellett volna még tennie.
Úgy érzem, hogy ő is megváltozott és már nem tudok úgy nézni rá mint régen. Ennyi volt?
Ti megtudtatok teljesen bocsátani és új alapokkal folytatni tovább a házasságot? Mit tett ezért a férjetek és meddig?
12 éves házasság és 3 gyerek. Igen inkábba cirkusz viselt meg, hogy szinte az orrom előtt zajlott, pofátlanul. Méltatlannak éreztem, mert amikor bevallotta (persze már sejtettem), én kértem, hogy élje meg, ne maradjon benne hiány érzet, de nem asszisztálok hozzá, bár a vége mégis ez lett.
De 2 nap múlva itt volt sírva, szerelmesen csak éppen akkor belém, bocsássak meg és beszéljük meg, aztán kezdte előről.
Velem kb ugyanigy volt 20 éve, két évig próbáltam túltenni magam rajra, az eredmény idegösszeomlás lett hosszas kezeléssel.
Utánna beláttam, hogy a gyerekek miatt se mehet igy tovább és elváltam.
Idöközben megtaláltam a páromat, és vele boldogan élünk.
05.45-ös Most várod a harmadik gyereketeket és a férjed lelépett? Nem is próbálkozik a hazamenetelel? Hogy bírod?
Úgy néz ki ez a 3-as szám egy szerencsételen szám, lehet, de nagy változáspkat hoz az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!