Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást meglehet teljesen bocsátani?
Tavaly a férjem megcsalt, nem testileg érzelmileg, szerelmes lett valaki másba, szinte azonnal el is mondta. Aztán elküldtem, ment a huza-vona egy darabig, téged szeretlek, őt szeretem, nem szeretek senkit, lezárom, újra kezdte, aztán előről. Fél évig bírtam, már csak azt akartam, hogy vége legyen így v. úgy, de ő nem akarja azt, a családját akarta és rám vágyik.
Én is feleismertem, a saját hibáimat, hogy mik vezettek idáig, meg akartam oldani, változtam, de a cirkusz végére valami eltűnt belőlem.
Valahogy rendeződtünk, sokat is tett(ünk) érte egy darabig, tudta, hogy nagy törés keletekezett bennem.
Most megint nem túl rózsás a helyzet, talán szét is megyünk, én még vártam volna tőle valamit. Lehet, hogy jobb is ha szétmegyünk és rájön, hogy mit kellett volna még tennie.
Úgy érzem, hogy ő is megváltozott és már nem tudok úgy nézni rá mint régen. Ennyi volt?
Ti megtudtatok teljesen bocsátani és új alapokkal folytatni tovább a házasságot? Mit tett ezért a férjetek és meddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!