Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalást meglehet teljesen bocsátani?
Tavaly a férjem megcsalt, nem testileg érzelmileg, szerelmes lett valaki másba, szinte azonnal el is mondta. Aztán elküldtem, ment a huza-vona egy darabig, téged szeretlek, őt szeretem, nem szeretek senkit, lezárom, újra kezdte, aztán előről. Fél évig bírtam, már csak azt akartam, hogy vége legyen így v. úgy, de ő nem akarja azt, a családját akarta és rám vágyik.
Én is feleismertem, a saját hibáimat, hogy mik vezettek idáig, meg akartam oldani, változtam, de a cirkusz végére valami eltűnt belőlem.
Valahogy rendeződtünk, sokat is tett(ünk) érte egy darabig, tudta, hogy nagy törés keletekezett bennem.
Most megint nem túl rózsás a helyzet, talán szét is megyünk, én még vártam volna tőle valamit. Lehet, hogy jobb is ha szétmegyünk és rájön, hogy mit kellett volna még tennie.
Úgy érzem, hogy ő is megváltozott és már nem tudok úgy nézni rá mint régen. Ennyi volt?
Ti megtudtatok teljesen bocsátani és új alapokkal folytatni tovább a házasságot? Mit tett ezért a férjetek és meddig?
A férjem 1 éve lett szerelmes egy nőbe.Én kértem meg,hogy költözön el,mert ezt a megalázást nem türöm.Ő sem vallota be,én jöttem rá. Nagy gyerekeink
vannak,de nem nagyon tartja velük a kapcsolatott.Ma délután véletlenül megláttam az utcán a nőjével és annak lányával,azóta itt bőgök annyira rossz érzés volt,a szívem majd kiugrott,mert még mindig nagyon szeretem,de azt hiszem nem tudnák megbocsájtani neki.Biztos bennem is van hiba,de 23 évig ez nem derült ki?
Az, aki azt állítja, hogy a megcsalásnál csak a megcsaló fél a hibás, az hihetetlenül önző és egoista!
A körülmény lehet bármi, terhesség, belefásulás a mindennapokba, stb stb, a felmerülő problémákról mindig mind a 2 fél tehet.
Terhes voltál és úgy gondolod, hogy akkor a férjednek a kegyeidet kellett volna keresnie?! Igen, igazad van! De Neked kellett volna az övét, nem pedig elbújni a mögé, hogy Te most terhes vagy. Attól még a másiknak is van lelke, nem csak Neked.
A másik, aki azt írta, hogy a férje másba lett szerelmes. Biztos vagy abban, hogy megkapott tőled minden odafigyelést, törődést, gondoskodást? A Te lelkiismereted teljesen tiszta?
Könnyű ám azt mondani, hogy mert a másik nem figyelt oda rám... És Te odafigyeltél a másikra? Ha a másiknak nem tetszik valami, akkor miért nem mondja el? Miért nem figyelsz oda rá jobban és akkor lehet, hogy nem is kellene elmondani, lehet, hogy Te magad észrevennéd.
Kíváncsi vagyok, hogy az itt jelenlévők közül, hányan merik kijelenti azt, hogy valóban ismerik a párjuk?! Én akkor ismerek valaki, ha a viselkedéséből meg tudom állapítani, hogy miden rendben van e köztünk. Ha egy évek óta házasságban, kapcsolatban lévő pár esetében beszélni kell ahhoz, hogy rájöjjünk a másiknál valami gond van, akkor az régen rossz!
Kedves utolsó! Képzeld, hogy egy dolgozó családanya vagyok, 2 gyerekkel! De én nem bújok be e mögé! Ettől még igenis kötelességem a párom lelki világával foglalkoznom, ugyan úgy, ahogy ezt Tőle én is elvárom. Nem várok el többet, mint amennyit nyújtok.
Te viszont úgy tűnsz nekem, hogy egy olyan nő vagy, akinek egy jó papucs férje van, akit teljesen kihasználhatsz legalábbis testileg és lelkileg. Ha van kedved dugni, akkor gondolom elvárod a párodtól, hogy egyből ugorjon, ha nincs kedved, akkor meg koplaljon ameddig Te úgy gondolod. Büszke lehetsz magadra! Neked nem párkapcsolat kellene, csak egy vibrátor, ami akkor elégít ki, amikor Te akarod és nem kell viszonoznod!
Hát igen ez az a téma ami felkavarja az álló vizet és mindenkinek van róla véleménye. Én is úgy gondolom, hogy még ha közvetve is de hozzájárult a megcsalt is az eseményekhez,na ezzel tényleg baromi nehéz szembe nézni, hogy nem csak egy ártatlan áldozatról van szó és a felelősség persze rajta van a másik két szereplőn is.
És ha nagyon őszínte akarok lenni, magamhoz, akkor éppen arra vágytam amit akkoriban a férjem megkapott a másik nőtől és lehet, hogy ha akkor nekem jön egy kedvező ajánlat én is megyek gondolkodni, annyira lapos volt a kapcsolatunk és annyira nem tudtunk vele mit kezdeni, egyikünk sem.
Akkoriban éppen a vállást fontolgattam, persze amikor beütött a balhé, már nem akartam válni és igen erőteljesen érzetem, hogy szeretem. Arra a hosszú időre nem lett volna szükségünk amire a férjem kikeveredett belőle, bár biztos nem volt ok nélküli, de azért azon nehezebben teszem magam túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!