Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bocsátani a megcsalást?
En megbocsatottam, nem bantam meg.
Nalunk ez egy igen hosszu folyamat vege volt es pontot is tett a rossz idoszak vegere.
Nekem nem ment kulonosebben nehezen a tovabblepes, de ehhez hozzatartozik, hogy realisan atlattam az egeszet, tisztaban voltam vele, hogy a kapcsolatunk leepulese igen nagy szazalekban nekem volt koszonheto. Masfel even at ultem a popsimon en nem igazan tettem semmit a hazassagunkert. Nem direkt, de ez nem sokat javitott az en helyzetemet sem.
Oszinte leszek: en nem tudtam nyugodt szivvel azt mondani, hogy forditott helyzetben en nem kovettek volna el szinten a ferjem hibajat.
Aldozatnak sem ereztem magam.
Nalunk a megcsalas negativ helyett inkabb pozitiv vegkimenetelu lett, szimplan feltettuk magunknak a kerdes, hogy akarunk-e egymas nelkul elni holnaptol, a valasz erre eros nem volt, volt meg boven kozos jovokepunk, tervunk.
Szoval mi lezartuk az egeszet, a tanulopenzt megfizettuk mindketten, ketlem, hogy valaha elfelejtjuk, hogy bizonyos dolgoknak milyen kovetkezmenye lehet. Ennek tudom be, hogy azota sem estunk meg egyszer abba a hibaba es nem is hinnem, hogy fogunk.
Es nem, en azt sem hiszem, hogy aki egyszer megtette megteszi maskor is, mert sok-sok olyan hiba van az eletemben, amit egyszer kovettem el, tobbszor nem. Ertelmes ember tud tanulni belole.
Nyilvan van, akit a vere hajt, az valoban nehezen valtozik, hiszen az osztoneire fogja a dolgot.
Szerintem a megbocsájtás mindig annak a függvénye hogy milyen a fickó alaptermészete. Ha link töketlen, egy alkalom is elég, ha nem kaphat még egy esélyt. De csak egyet!!
Ha még egyszer megteszi azt tényleg nem szabad megbocsájtani.
Hibázni mindenki hibázhat. Viszont meg kell kérni,legközelebb szakítson inkább, mint csaljon.
Voltaképp döntési helyzetben vannak a nők:
1. nem szülnek rendesen, de akkor verhetik őket
2. szülnek rendesen, de az állandó terhesség-szülés-szoptatás miatti esetleges szexkiesését a pasi nyugodtan fedezheti máshol.
Minden eset lehet egyedi.
Én rögtön kiraktam a párom, mikor megtudtam, hogy megcsalt. Én jól döntöttem, mert a következő barátnőjét is megcsalta.
Ez személytől függ.
De azért megcsalni valakit, mert azt hitte, hogy te is megcsaltad? Ez számomra kicsit gyenge kifogás. Illetve azt írtad, hogy az állítása szerint te a kapcsolatotok elején csaltad meg. Mennyi idő telt el azóta (a te állítólagos megcsalásod és az ő megcsalása között)?
Mert ha több mint 1-2 nap, akkor az nem bosszú volt a részérő. Meg ha bosszú is, kicsit fura hozzáállás...
A 22-esnek írom, aki olyan szépet írt. Ő meg fogja érteni.
Én például sokkal, de sokkal jobban becsülöm, szeretem a feleségemet, mióta ez a kérdés nálunk is felmerült. Olyan értelmesen, szépen, bátran tudta túltenni magát ezen a kérdésen, hogy métereket nőtt a szemembe, azóta egész másképp látom én is az emberi viszonyokat, jobban tisztelem és szeretem életem társát, nem csak azért, mert valaha tetszett és elvettem, hanem azért is, mert adott nehéz helyzetben emberileg fölém nőtt. Tehette volna azt is, amit itt is sugallnak sokat, hogy lemegy kutyába, ugat, megmar és kikerget a világból. A gyerekünk meg lehetne elvált szülők gyereke, ahogy a társai közül sokan. Nem tette. Felülemelkedett, példát mutatott és ezt soha nem felejtettem el! Azóta meséltem már ezt hasonló helyzetben lévő ismerősnek, ő is így érzett, így tett és megmentette a családját. Azóta sokkal jobban érzem magam otthon is, azóta ez a példa van előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!