Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki volt, aki már megbocsátott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt, aki már megbocsátott egy megcsalást? Érdemes volt?

Figyelt kérdés

Férjem megcsalt. Egy alkalom, és az is fizetős.... No comment, de hát csak kiderült a dolog.

Érdemes egy ilyen esetet megbocsátani? Több dologtól félek:

1. megteszi legközelebb is, amikor sokat dolgozok.

2. nem tudok vele úgy lefeküdni, hogy ne gondoljak erre az esetre.

Viszont ez egy 10 éves kapcsolat, és egyszerűen képtelen vagyok kiszakítani a gondolataimból is...

2013. júl. 25. 10:06
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
14%

"Csak tudod az ürítéssel nem teszek tönkre senkit, nem alázom meg! "

Nem is tett tönkre semmit, nem is alázott meg senkit. Ürítés. (magát szennyezte, kérdés, meg tudja-e tisztítani magát- ez az ő feladata, ha tanult belőle, megy is)

2013. júl. 25. 12:38
 32/53 anonim ***** válasza:
19%

24-es

Te talán az életed minden egyes pillanatában a családodra gondolsz? Mindig minden helyzetben úgy cselekszel, hogy ne bánts meg, ne alázz meg senkit? Mindig előbb gondolkodsz aztán cselekszel, aztán beszélsz? Soha, egyszer sem vesztetted el a kontrollt? Soha nem szegtél meg egy szabályt sem? Akár erkölcsi, akár törvény, akár házirend...stb? Soha életedben nem tettél olyat, ami után szégyellted a pofád, és minden vágyad volt, hogy csak most az egyszer bocsássanak meg neked?

Van ilyen ember?

Hibázott, bárki hibázhat. Ha mindig mindenkit kidobnának, aki hibázott, nem lennének 50 éves házasok. De 25 sem...

2013. júl. 25. 13:22
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsátottam, 4éves kapcsolat volt.

Nem érte meg,mert nem tudtam többé bízni benne,az utolsó év egy hatalmas kínlódás volt,annyi ideget megettem,hogy komolyan majdnem belebetegedtem.

Féltékeny lettem,állandóan hívogattam, hol kivel van,ha olyan társaságba volt,ahol lányok is voltak,rettegtem,hogy újra megteszi.Semmi önbizalmam nem volt.Pedig előtte sose voltam ilyen.

Szóval hiába "bocsátottam" meg, a bizalomnak annyi volt.

A végén egy 1 év kínlódás után én vetettem véget a kapcsolatnak,mert így már semmi értelme nem volt.Pedig nagyon szerettem!De életem legjobb döntése volt.Azóta többéves boldog kapcsolatban élek,ahol nem kell állandóan rettegnem és újra hiszek magamba is.

2013. júl. 25. 14:14
 34/53 anonim ***** válasza:
89%

Nem voltam még ilyen helyzetben, így látatlanban azt mondom, hogy nem tudnék megbocsátani.

Egy-két válasz viszont eléggé kiverte nálam a biztosítékot:

Valaki írta, hogy a férj csak egy lukat keresett és nem szerető szívet. Jó hogy nem már öröljön a feleség, hogy milyen rendes volt a férj, annyira tiszteli őt, hogy nem kérte meg valamilyen szexuális dologra, cserébe elment egy prostihoz. Hú de nagy tisztelet. Hát köszönöm, én ebből nem kérnék.

Egy másik válaszoló meg már megint előjött azzal, hogy hát a férfiakba a megcsalás genetikailag bele van kódolva. Szarság! Mindjárt le is vezetem, hogy miért marhaság ez az elmélet: sok férfi (és nő is) azzal magyarázza a megcsalást, hogy a férfiakban benne van a vadászösztön, genetikailag kódolt. Mindez mögé a szaporodási kényszert, mint egyfajta biológiai magyarázatot állítják. Mint ahogyan az ősidőkben volt...a férfi minél több nővel létesített szexuális kapcsolatot, hogy minél több helyre szórja el a magjait, minél több utódja legyen. Ha ezt a logikát követjük, akkor most is úgy kéne lennie, hogy a férfi örül, mint nyúl a farkának, ha minél több nőtől, minél több utódja születik. De ez van? A férfi annyira örül, hogyha gyereket csinál minden nőnek akivel lefekszik? Hát nagyon nem. Pedig genetikailag nagyon kéne örülnie.

2013. júl. 25. 14:24
 35/53 anonim ***** válasza:
8%

ha körültekintő a férfi, te azt soha nem veszed észre.

10 éve csalom az összes párom, de eddig még a gyanúja sem merült fel.

volt hogy több partnerem is volt egyszerre, de megoldható minden.

2013. júl. 25. 15:00
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó súlyos lelkiismeret nélküliségben szenvedsz. Remélem, nem az én pasim vagy :D
2013. júl. 25. 15:07
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés!

Az is jó kérdés, hogy ha itt a nagy többség azt írja, hogy megbocsátott és húú de jó azóta minden, te attól még képes leszel-e tényleg megbocsátani és újra jó kapcsolatot kialakítani a férjeddel?

Szerintem ne hagyatkozz másokra ebben az ügyeben, csakis magadra! Látod van akinek teljesen normális, ha a férje útszéli k..rvával ba.zik...és megmagyarázza magának azzal, hogy hát ez így van jól! (neki lehet, hogy jó...)

Azt is leírhatnád, hogyan derült ki! Ő mondta el?

2013. júl. 25. 15:08
 38/53 anonim ***** válasza:
0%

35 ös vagyok.

tudni kell beszélni, én bármit előadok úgy, mintha igaz lenne, egy nő sem volt még aki átlátott volna rajtam.

2013. júl. 25. 15:17
 39/53 anonim ***** válasza:
88%

#35-38 GYK-n minden nyuszinak nagy a hangja! Biztos tök macho vagy, és most csak azért a GYK családi topikjában ejtőzöl, mert az előző barátnőd már elment, a következő meg késik, mi?

Hagyjad már! Milyen nőid vannak? Guminők? Azokat tényleg könnyű becsapni! :D

2013. júl. 25. 16:48
 40/53 anonim ***** válasza:
0%

39es

látom, fel vagy háborodva:)

sebaj,biztos pár ilyen pasival már összefutottál mint én!

2013. júl. 25. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!