Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki volt, aki már megbocsátott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt, aki már megbocsátott egy megcsalást? Érdemes volt?

Figyelt kérdés

Férjem megcsalt. Egy alkalom, és az is fizetős.... No comment, de hát csak kiderült a dolog.

Érdemes egy ilyen esetet megbocsátani? Több dologtól félek:

1. megteszi legközelebb is, amikor sokat dolgozok.

2. nem tudok vele úgy lefeküdni, hogy ne gondoljak erre az esetre.

Viszont ez egy 10 éves kapcsolat, és egyszerűen képtelen vagyok kiszakítani a gondolataimból is...

2013. júl. 25. 10:06
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
71%

Ha megbocsátasz, akkor a saját megalázásodat húzod alá... Aki elviseli, sőt asszisztál hozzá, hogy megalázzák, az 0 ember. Egy gyenge ember.

Neked eszedbe jutott, hogy 10 év... Neki miért nem jutott eszébe, hogy 10 évet nem dob el egy kis szexért cserébe?

2013. júl. 25. 11:40
 22/53 anonim ***** válasza:
88%

Jobban belegondoltam, és nem tudnám megbocsájtani. Lehet a gyerek miatt vele maradnék, de nem lenne már ugyan az sosem. Folyton marcangolna a kérdés, hogy MIÉRT? Miért tette ezt? Miért kockáztatta a kapcsolatunkat. Persze én mondjuk szem előtt tartom, hogy mindent megadjak neki, hogy ne legyen oka félre lépni. De ha ennek ellenére megtenné, nagyon kiakadnék. Ki fogtok nevetni, de én már azon pánikrohamot kaptam, mikor azzal jött haza egyszer, hogy felhívta az egyik exe egy mondvacsinált buta ürüggyel. Azon kaptam magam, hogy kattogok rajta, hogy fogja -e még hívni, el -e fogja mondani nekem a párom, fognak -e találkozni, mit akarhat tőle, biztos bele akar kavarni a kapcsolatunkba, és így is annyira fáradt vagyok a pici gyerek miatt, hogy nem lennék képes harcolni is.

Én a kérdező helyében tuti sokkot kaptam volna. Ez a legszörnyűbb dolog, amit valaki tehet a másikkal, főleg ha utána még bánja is, és maradni akar, és van pofája azt mondani, hogy "szeretlek".

2013. júl. 25. 11:51
 23/53 anonim ***** válasza:
34%

Én megbocsájtanék neki. És nem, nem érzem magam ettől 0 embernek. Megbocsájtani sokkal nehezebb és tiszteletreméltóbb, mint utálkozva elválni.

Persze kihangsúlyozom, csak ha a másik megérdemli a megbocsájtást, ha nem, akkor elhagynám. De én valahogy úgy vagyok ezzel, hogy ha nem tudnék valakinek megbocsájtani egy ilyen kisiklást, akkor már eleve nem is pazarlom rá az időmet, mert az azt jelenti, nem szeretem eléggé. A saját büszkeségem soha, de soha nem lehet fontosabb, mint a család, amit alkotunk. Mondom ezt egyszeri megcsalásra, nem szerető tartásra, és nem évente 3x-i megcsalásra...stb.

2013. júl. 25. 12:06
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted utolsó: a pasinak fontosabb volt a farka, mint a családja? Vagy ő gondolt a családjára, mikor a prostit dugta?
2013. júl. 25. 12:07
 25/53 anonim ***** válasza:
27%
24 pénzért egy alantas testi "élményt" szerezni- ez egy gyarlóság, de nem több, mint amikor wc-n ül és ürít, akkor sem gondol a családjára.
2013. júl. 25. 12:21
 26/53 anonim ***** válasza:
96%
Azért wc-n ülni és üríteni teljesen más érzés, mint szexelni. De hát kinek hogy....
2013. júl. 25. 12:23
 27/53 anonim ***** válasza:
97%
Ja akkor megyek ürítek egyet, a párom addig elmehet egy k.rvához és egálban vagyunk :D B+ ez te sem gondolhatod komolyan?
2013. júl. 25. 12:24
 28/53 anonim ***** válasza:
16%

De komolyan gondoltam, hogy egy ürítés: pénzért egy lukat venni, ezért voltak a fájón hiányzó piroslámpás házak, hogy a férfiak ezt a fantasztikus "élményt" meg tudják szerezni.

Nem szerelemről volt szó.

2013. júl. 25. 12:31
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

Ja könnyebb, mit kommunikálni az tény.

Csak tudod az ürítéssel nem teszek tönkre senkit, nem alázom meg! Aztán meg sírok, hogy jaj nekem ezt muszáj volt, mert én férfi vagyok!

2013. júl. 25. 12:33
 30/53 anonim ***** válasza:
10%
29 éves vagyok, 9 éve vagyunk együtt. a párom jó párszor volt ilyen fizetős helyen, nem haragudtam érte mert nagyon jól tudom hogy férfiból van, és bizony ha úton van és kint áll a nő egyszál bugyiban 10ből 10 pasinak eszébe jut hogy húúú de jó lenne. egész egyszerűen mert őket az az ösztön hajtja hogy szaporodni kell :) ők így vannak beállítva. Attól még engem szeret, boldogan élünk 2 gyerekünk van. Én ezt nem tartom megcsalásnak. kevesebb lett a párod azáltal hogy félre lépett? Rosszabbul bánik veled? Engem a tenyeremen hordoz amiért ilyen megbocsájtó vagyok, és bizony önzés féltékenynek lenni. Nekem is "szabad" félre kacsingatni bár én sosem tettem meg a 9 év alatt. Mi tudjuk hgoy egymást szeretjük, tudjuk hogy együtt akarunk emgöregedni, és a szex és a szerelem között különbség van. MÉg ha tartósan mondjuk hónapokon keresztül találkozgatna valami másik nőcskével, akivel esetleg szeretői kapcsolatban lenne, na arra már én is azt mondanám hogy megcsalás! mert már érzelmeket vitt bele. Elment egy k.--hoz, na és? Nyilván valami olyan vágya volt amit te nem szívesen tennél meg, a k--va meg pénzért igen. Ő megtapasztalta amit szeretne, neked nem kellett emiatt kínlódnod megalázkodnod vagy ilyesmi. Egyébként ez a k--vához járás jónéhány éve már elmaradt. Talán kiélte magát, boldogok vagyunk, és ez számít. Miért kell görcsösen magadhoz láncolnod? attól ő boldog lesz? Szerintem adj magadnak is lehetőséget arra hogy túltedd magad ezen. nyilván rossz és fáj, de elmúlik. nem akkora katasztrófa szerintem, mond meg neki hgoy ez neked rosszul esett és egy kicsit pedáloznia kéne hogy megbocsáss. De azért ne haragudj rá a lelked mélyén.
2013. júl. 25. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!