Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a hülye, hogy nem bírom befogni a számat?
Igen,Te vagy a hülye,hogy egy ilyen férfival élsz együtt,kiteszed ilyen életnek a gyerekeidet.Miért nem válsz el tőle?Vagy szerinted ez teljesen normális,hogy Ő jól berúg,neked meg kuss van akkor vagy ha nem akkor kapsz?És ebben nevelitek a gyerekeiteket,ezt látják szegények,hogy a részeges apjuk veri az anyjukat.Ők meg szerencsétlenek csak rettegnek olyankor meg sírnak.
Minek szültél gyerekeket ha így neveled fel őket?
Szerinted ez egy normális család modell?
Ne haragudj,de mintha nem értenéd miről írtak itt neked ilyen sokan.Milyen anya vagy te,hogy kiteszed ennek a gyerekeidet?????Én megölném a férjem,ha csak egyszer is részegen ordítani merne akár velem,akár a gyerekeimmel.
Ha pedig megütne,az lenne a házasságunk utolsó napja.
Fogsz egy nagy husángot, agyonvered, szétdarabolod és odaadod a disznóknak!
Vagy: fogsz egy kidobólegényt és összevereted és kidobatod!
Vagy: eladod titokban a házat és azon a napon, amikor elvan adva a ház, előtte titokban lelépsz a gyerekkel (hogy ne tudjon megtalálni) és veszel egy másik házat.
Ennyi. Nagyon egyszerű. Ő meg kikerül az utcára, oda ahova való.
Hivatalos élettársi kapcsolatotokban? Akkor jöhet a válás arra is érvényes. Biró rendőr minden.
Ja ha legközelebb agyonver irány a legközelebbi ügyelet és tegyél feljelentést ellene. Hiába a tied a lakás jobb elmenni anyaotthonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!