Megfáztam, Köhögés ellen mit tegyek de ugy köhögök, hogy a számat nem tudom befogni tippek? Már szedek synupre drazsét. De nekem a köhögésre kell valami
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 13:06
1/3 anonim válasza:
Nekem csakis dédmamám receptje válik be ha megfázok:
HAGYMATEA!
Fél fej vöröshagymát megpucolva fedő alatt 20 perig főzök, utána leszűröm és a levét tetszés szerint ízesítve megiszom.
Olyan az íze mint a kamillateának, tehát nem elviselhetetlen.
Én még szeretem is.
A kölykökkel is ezt itatom.
Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
lándzsás utifu szirup
landzsas utifuves, kamillas, harsos, stb cukorka
de a szirup a legjobb!
tradicionalis negrot ne szedj, max mézeset, mert a hagyomanyos negroban van valami, ami ellenjavalt terhesség alatt
3/3 anonim válasza:
Én is ugyan így vagyok. Én gőzölni is szoktam kamillateával nekem az is bevált.És a dokim javasolta a sinupret cseppeket. Most már egész jól érzem magam. Ja meg rengeteg teát iszom. Kakukkfű, citromos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!