Milyen köhögés csillapítót vehetek be terhesen (száraz köhögésre)?
TantumVerde nem használt semmit, most estére már rohamokban jön rám a száraz köhögés, nem szakad fel semmi.
Csak szúr a torkom és ingerel, már 3x majdnem kihánytam a vacsorát is ,a hasam is fáj már, nem bírom tovább.
landzsas utifu szirup
(es landzsas utifuves cukorka)
Köszönöm szépen a válaszokat.
A lándzsás utifú jutott eszembe nekem is még a nem várandós időszakból, de arról azt olvastam hoyg nem szbad:
"Jó tudni!
Várandósság és szoptatás ideje alatt belsőleges alkalmazása, nagy mennyiségben való fogyasztása nem ajánlott!"
nyilvan ne egy egesz uveggel :D amugy nekem epp a doktornom mondta. talan ha harom kanallal szedtem be (nalam nagyon gyorsan lezajlott szerencsere)
kerdezz ra gyogyszeresznel vagy dokinal
a masik amire en meg voltam gyozodve, hogy nem szabad, az a strepstils (remelem igy irjak, de szerintem tudod mirol beszelek), es a dokinom (nodoki) meg mondta, hogy egy egy szemet ejszakara nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!