Száraz, fuldokló köhögés összefüggésben lehet a magas vérnyomásommal? Nem akar múlni bármit csinálok. Már fáj a hasam is az erőlködéstől! 14+4km
Szia!
Ilyenről még nem hallottam, hogy magas vérnyomás köhögést okozna(persze attól még lehet). Én inkább allergiára gondolnék, eléggé szezon van... Az simán irritálhatja annyira a légutakat, hogy görcsös köhögést okozzon. Tapasztalat:(
Nem vagy allergiás valami növényre?
Allergia vizsgálatra szerintem el se menj, mert várandósan nem csinálják meg, nekem sem csinálták. A helyedben a háziorvosnál kezdeném, ő biztos tudja, hogyan tovább. Én sajnos asztmás is vagyok, úgyhogy belélegzős gyógyszereket szedek.
Kérdezd meg a háziorvost, legfeljebb elküld a tüdőgondozóba. De feltétlenül szólj, hogy babát vársz, nehogy megröntgenezzenek vagy olyan gyógyszert adjanak!
Jobbulást neked!
21:49-es vagyok.Elképzelhető,hogy a cigi abbahagyása miatt van.Én is cigiztem és miután abbahagytam,2-3 hétig én is köhécseltem állandóan.Főleg éjjel álmomban.Aztán ahogy tisztult a torkom,abbamaradt.Amúgy milyen cigi nélkül?Szerintem sokkal jobb,bár az elején nehéz volt megállni.Jó egészséget Nektek!
28hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!