Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22,1 hetes vagyok, a száraz...

22,1 hetes vagyok, a száraz köhögés ellen a lentieken kivül mit próbálhatnék még?

Figyelt kérdés

17.-e óta köhögök, néha slejmeset, de többnyire szárazat.

Próbáltam:

- Méz

- Nyitott ablak

- Kakkukkfű és Kamilla inhalálás

- sok tea

- meleg sós vizes gargalizálás

- negró

Lázam nem volt, aminek nagyon örülök, amikor hőemelkedésem volt, gyorsan lehúztam. Szerintem azert is nem gyógyulok meg, mert nincs lázam (nem is akarom, hogy legyen, mert rossz a babanak), de már több, mint egy hete köhögök. A páromtól másik szobában alszom, mert nem hagytam aludni, illetve a napokban a rekeszizmom is fájt a sok köhögéstől. A háziorvosunk..well.. olyan, amilyen :(

bármilyen ötletet szívesen fogadok.

Illetve még annyi, hogy néha, amikor köhögök, pukizok is, ez normális??

2008. okt. 28. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
A Stodal szirup egy köhögésre való homeopátiás szer,amit kismamák is használhatnak.Jobbulást!
2008. okt. 28. 13:03
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi! a betegtájékoztatójűn ez áll, ez mit jelent?

Terhesség és szoptatás ideje alatt alkalmazható-e?

Terhesség és szoptatás időszakában való alkalmazásáról nem állnak rendelkezésre klinikai adatok.

2008. okt. 28. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a landzsas utifu szirup szokott segiteni, azt a kismamak is ihatjak, ha nem all fenn terhessegi diabetesz.
2008. okt. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!