Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van joga egy elvált apának elszámolást kérni a volt feleségtől arra vonatkozóan, hogy a gyermektartás összegét tényleg a gyerekre fordította-e az ex?
ja, bocs, de még egy.
mert te úgy képzelted, hogy az anya is + 60 ezret adjon hozzá?
általában 120 ezer nem kell egy gyereknek (hacsak nem beteg, vagy valami spéci igényű..) . emiatt is gondoltam, hogy ő természetben is belead, (pl. ha nincs gyerek, többet tudna túlórázni, mint így...stb, azért lényegesen több ideje maradna másra).
De így, hogy ő "természetben is belead", is bőven elégnek kellene lennie a 60 ezernek. És az több, mint pofátlanság, ha nem a gyerekre költi. Ehhez max 20 ezret kéne hozzáadni, ha esetleg valamelyik hónapban több mindent kell venni.
vagy te úgy érted, hogy a "természeti munkát" nem kell beleszámolni, hogy 120 ezer kellene egy gyerek nevelésére?? (+ amit magára költ, persze)
Gondoljátok, hogy nem venném magamhoz ha tudnám? Neki csak a tartásdíj, meg a gyerekbútorok miatt kellett a gyerek, mert úgy kezeli őket, mint a saját tulajdonát. De egy ilyen nőpárti bíróságon egy férfinak nincs esélye.
Aki pedig úgy véli, hogy a gyermeknek természetben tett dolgokat anyagiakra le lehet vagy kell fordítani, az szerintem szégyellje magát. Mert szerintem ha ennek van is értéke, azt bőven kiüti az, hogy nála lehet a gyerek, a saját értékrendje szerint nevelheti, ő kap tőle szeretetet minden nap, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!