Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kidobott pénz-e a gyermektartás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott pénz-e a gyermektartás?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdés hasonló támával. Nem is keresném. de én is föl tettem ezt a kérdést.

szerintem addig nem amig kizrólag a gyermekre van költve. De amugy nagyon sok nő , pont ezért válik el. De egy valamit elfelejtettek. Személyfüggő. A volt pl, meghalhat, le betegedhet, munkanélküli lehet. De itt van Európa, sőtt USA, Kanada. Az új élet.

Nálunk gondolom ezért nem zárták be a csecsemőotthont, sőtt kevés is lessz a gondozó. Minden nő aki válik azt hiszi, hogy majd jön a nagy ő. Meg ja, amikor fölébrednek. Nem ok nélkül van tele az internet magukat reklámozó nővel. Tisztelet az értelmes kissebségnek.

2012. aug. 16. 18:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs,de nem értem a kérdést.

Ha a gyerekre megy a pénz,akkor nem kidobott.

Ha az ex meghal,akkor jár az árvasági,ha beteg vagy munkanélküli abból is jár x összeg,a gyerek érdekeit nézik,nem a pasiét.A gyerek ellátását mindig előtérbe helyezik:)

Nem minden nő hiszi,aki válik,hogy jön a nagy ő.

Mondjuk én is válás előtt álok,de most még nem gondolok másra,csak arra,hogy a régitől megszabaduljak.

2012. aug. 16. 18:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igazán értem a kérdést....
2012. aug. 16. 18:34
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Most te mire szeretnél választ kapni? Egy összefüggéstelen zagyvaság, amit itt leírsz.

" A volt pl, meghalhat, le betegedhet, munkanélküli lehet. De itt van Európa, sőtt USA, Kanada. Az új élet. " Mi van? "Nálunk gondolom ezért nem zárták be a csecsemőotthont, sőtt kevés is lessz a gondozó" Milyen csecsemőotthonokat? A bölcsődékre gondolsz? De az meg hogy jön a gyerektartáshoz??? " Minden nő aki válik azt hiszi, hogy majd jön a nagy ő " Ezt esküvő előtt szoktuk hinni, mi nők, hogy megtaláltuk a nagy őt, nem a váláskor! A helyesírásod is borzasztó!

2012. aug. 16. 18:38
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!!!
2012. aug. 16. 18:38
 5/24 anonim válasza:
74%
Simán, inkább sörözd el, jobban jársz.
2012. aug. 16. 18:41
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a gyerektartás miatt válnak a nők, hát te se vagy százas.
2012. aug. 16. 18:49
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy bárki is szórakozásból válna. Miért házasodna, ha tudja, hogy úgyis válás lesz a vége ?

A válás lelkileg és anyagilag is megviseli mindkét felet és ha van(nak), a gyerekeket is, pontosan azért hezitálnak annyian, hogy a katasztrofális kapcsolatukból kilépjenek-e, vagy sem.

Nyilván fontos a gyerektartás, de nem hinném, hogy bárki is ebből a szempontból vizsgálná az esetleges válás akadályát, vagy szükségességét.

És ha már itt tartunk, az internet tele van önmagát reklámozó férfiakkal is.

2012. aug. 16. 18:59
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolok, mert a többi nekem nem függ össze így hirtelen.

Nem kidobott pénz a gyerektartás, de sajnos vannak olyan szülők, akik nem arra költik, amire kéne. Mint pl. a családit, árvaságit, nekem apám piára költötte, nem rám...

De ettől független nem hiszem, hogy a többségnek erre menne el a pénz!

2012. aug. 16. 19:28
 9/24 anonim ***** válasza:

A fogalmazás valami borzalom, de a helyesírás sem sokat javít a helyzeten.

És még a kérdező írja, hogy "tisztelet az értelmes kivételnek"... :D

2012. aug. 16. 20:00
 10/24 A kérdező kommentje:

elnézést a helytelen írásért, de pont kalyáltam és egy újjal pötyögtem,

szóval, talán meg is válaszoltam a kérdésemre a választ.

da, amint ma látható a leg több esetben a pénzért válnak el. a gyermek, csupán pénzszerzési forrás. ha valakit is érdekelne ő, min megy át, akkor gondolom nem úgy tennék ahogy itt egyesek, szuper ügyvédet keresve.

akkor fogalmazzak egyszerűen: gyermek= pénz. mert nem igazán látom, hogy sokan ráköltik, sőtt ellenkezőleg. meg az is igaz, hogy a gyermektartás személyfüggő. munkanélküliség, halál, betegség, külföldi munka. stb.

2012. aug. 16. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!