Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobott pénz-e a gyermektartás?
Volt itt egy kérdés hasonló támával. Nem is keresném. de én is föl tettem ezt a kérdést.
szerintem addig nem amig kizrólag a gyermekre van költve. De amugy nagyon sok nő , pont ezért válik el. De egy valamit elfelejtettek. Személyfüggő. A volt pl, meghalhat, le betegedhet, munkanélküli lehet. De itt van Európa, sőtt USA, Kanada. Az új élet.
Nálunk gondolom ezért nem zárták be a csecsemőotthont, sőtt kevés is lessz a gondozó. Minden nő aki válik azt hiszi, hogy majd jön a nagy ő. Meg ja, amikor fölébrednek. Nem ok nélkül van tele az internet magukat reklámozó nővel. Tisztelet az értelmes kissebségnek.
A gyerek akkor is traumán megy át, ha a szülők együtt maradnak, de nyírják egymást. Látatlanban nem lehet dönteni, szinte minden eset mást.
kalyálni = kajálni
Figyelj:mire gondolsz,hogy nem rá költik?
Mondjuk,hogy a rezsit fizeti belőle?
Akkor is rá költi,mert az ő részét fizeti belőle:)
Vagy hogy nem jár márkás ruhában?
Elvileg,ha mondjuk egy apa(a mi esetünkben)fizet 18.000Ft/gyerek,akkor úgy lenne "igazságos",hogy az anya is annyi "tesz"hozzá,de neki a gyerek sokkal "többe van"
Mert,ha kiszámolod egy gyereknek 36.000 Ft nem elég egy hónapban ételre,rezsi rá eső részére,iskola-óvoda költségekre,plusz ha kell ruhára:)
A kérdező egy elmebeteg, és súlyos problémái vannak az írásos önkifejezéssel is. Csodálkozom, hogy eddig senki nem vetette össze a kérdéseit és válaszait, és nem tűnt fel senkinek ez az egyéniség itt a válás rovatban. Mert egyéniség, azt meg kell hagyni. Válik, és kitalálta, hogy a gyerekei nem is tőle vannak, az exsze pedig elsőszámú főellenség lett. Felismerhető a kérdező a jellegzetes stílusáról és arról a szóhasználatáról, hogy az exnejét nem úgy emlegeti, hogy "volt feleségem", csak szimplán "a volt", főnév nélkül. Ő írta ezt is szerintem, és még sok válaszban felismerhető a stílusa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__30..
Nem százas az tuti. Kedves kérdező, szívesen tanácsolnék neked sok mindent, de sajnos menthetetlenül hülyének tűnsz, így csak egy tanácsom van: ne gondolkodj a dolgokon, úgy látszik, ez nem a te műfajod.
szerintem ezt is ő írta:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
kicsit gyanús ez is, de elbizonytalanodtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__25..
Csak egy hedonista pasi gondolkozhat így mint a kérdező. Szégyen kételkedni a gyermeked utáni felelősség egyik megnyilvánulásáról : financiális segítség - bocs , ha nem vagy ott a mindennapokban ennyit már csak meg tehetsz ... Nem akartad ezt a gyermeket se a házasságot ,..Igaz ?
( kicsit pontosabb is lehetett volna a kérdés- de nem kívánok kötözködni )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!