Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kidobott pénz-e a gyermektartás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott pénz-e a gyermektartás?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdés hasonló támával. Nem is keresném. de én is föl tettem ezt a kérdést.

szerintem addig nem amig kizrólag a gyermekre van költve. De amugy nagyon sok nő , pont ezért válik el. De egy valamit elfelejtettek. Személyfüggő. A volt pl, meghalhat, le betegedhet, munkanélküli lehet. De itt van Európa, sőtt USA, Kanada. Az új élet.

Nálunk gondolom ezért nem zárták be a csecsemőotthont, sőtt kevés is lessz a gondozó. Minden nő aki válik azt hiszi, hogy majd jön a nagy ő. Meg ja, amikor fölébrednek. Nem ok nélkül van tele az internet magukat reklámozó nővel. Tisztelet az értelmes kissebségnek.

2012. aug. 16. 18:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A gyerek akkor is traumán megy át, ha a szülők együtt maradnak, de nyírják egymást. Látatlanban nem lehet dönteni, szinte minden eset mást.

kalyálni = kajálni

2012. aug. 16. 20:38
 12/24 A kérdező kommentje:
bocs, kajálni. azért köszi, ezzel is tanulok.
2012. aug. 16. 20:48
 13/24 anonim ***** válasza:
49%

Figyelj:mire gondolsz,hogy nem rá költik?

Mondjuk,hogy a rezsit fizeti belőle?

Akkor is rá költi,mert az ő részét fizeti belőle:)

Vagy hogy nem jár márkás ruhában?

Elvileg,ha mondjuk egy apa(a mi esetünkben)fizet 18.000Ft/gyerek,akkor úgy lenne "igazságos",hogy az anya is annyi "tesz"hozzá,de neki a gyerek sokkal "többe van"

Mert,ha kiszámolod egy gyereknek 36.000 Ft nem elég egy hónapban ételre,rezsi rá eső részére,iskola-óvoda költségekre,plusz ha kell ruhára:)

2012. aug. 16. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező egy elmebeteg, és súlyos problémái vannak az írásos önkifejezéssel is. Csodálkozom, hogy eddig senki nem vetette össze a kérdéseit és válaszait, és nem tűnt fel senkinek ez az egyéniség itt a válás rovatban. Mert egyéniség, azt meg kell hagyni. Válik, és kitalálta, hogy a gyerekei nem is tőle vannak, az exsze pedig elsőszámú főellenség lett. Felismerhető a kérdező a jellegzetes stílusáról és arról a szóhasználatáról, hogy az exnejét nem úgy emlegeti, hogy "volt feleségem", csak szimplán "a volt", főnév nélkül. Ő írta ezt is szerintem, és még sok válaszban felismerhető a stílusa:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__30..

Nem százas az tuti. Kedves kérdező, szívesen tanácsolnék neked sok mindent, de sajnos menthetetlenül hülyének tűnsz, így csak egy tanácsom van: ne gondolkodj a dolgokon, úgy látszik, ez nem a te műfajod.

2012. aug. 16. 21:06
 15/24 anonim ***** válasza:
18%
Azért azt lássuk be tényleg nagyon sok nő van aki kizsigerelné a volt férjét bármi áron .Az én férjem tisztességes gyerektartást fizet a nagykorú lánya után még mindig .Az mellett nyaraltatja ,költőpénz ,zsebpénz .Mikor mi megismerkedtünk már 10 éve elváltak voltak .Akkor azt üzente ki a gyerekkel ,ha elmer engem venni ,vagy netán én teherbe esnék nem láthatja a lányát .Felhasználta a gyereket mindenre ,és egyszer csak azt vettük észre egyre több zsebpénzt kér a lány,mint késöbb bevallotta az anyja mondta neki :A gyerek nagyon apás és nem tudta ellene fordítani .Ellenem sem ,mert a legjobb barátjaként tekint rám .Anyuka ezt nem bírja elviselni ,mikor eszébe jut emeltetést kér a bíróságon ,ahonnan rendszerint elhajtják .Akkor nem a pénz érdekli ?És nem a gyerekét használta volna fel hogy ő jól éljen ?Mert volt ám családi ,ingyen étkezés ,ingyen tankönyv és még mindenféle támogatás mert ő szegény szerencsétlen "egyedül " neveli a gyerekeit .Szóval igenis Vannak olyanok akik pénzforrást látnak a gyerekükben .
2012. aug. 16. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 21:42
 17/24 anonim ***** válasza:

kicsit gyanús ez is, de elbizonytalanodtam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__25..

2012. aug. 16. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 21:58
 19/24 anonim válasza:

Csak egy hedonista pasi gondolkozhat így mint a kérdező. Szégyen kételkedni a gyermeked utáni felelősség egyik megnyilvánulásáról : financiális segítség - bocs , ha nem vagy ott a mindennapokban ennyit már csak meg tehetsz ... Nem akartad ezt a gyermeket se a házasságot ,..Igaz ?

( kicsit pontosabb is lehetett volna a kérdés- de nem kívánok kötözködni )

2012. aug. 16. 22:32
 20/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, oké, hogy vörösborral főzöl, de a kajába is tehetnél belőle!
2012. aug. 16. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!