Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kidobott pénz-e a gyermektartás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobott pénz-e a gyermektartás?

Figyelt kérdés

Volt itt egy kérdés hasonló támával. Nem is keresném. de én is föl tettem ezt a kérdést.

szerintem addig nem amig kizrólag a gyermekre van költve. De amugy nagyon sok nő , pont ezért válik el. De egy valamit elfelejtettek. Személyfüggő. A volt pl, meghalhat, le betegedhet, munkanélküli lehet. De itt van Európa, sőtt USA, Kanada. Az új élet.

Nálunk gondolom ezért nem zárták be a csecsemőotthont, sőtt kevés is lessz a gondozó. Minden nő aki válik azt hiszi, hogy majd jön a nagy ő. Meg ja, amikor fölébrednek. Nem ok nélkül van tele az internet magukat reklámozó nővel. Tisztelet az értelmes kissebségnek.

2012. aug. 16. 18:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, férjhez mentem, és gyereket szültem azért, hogy aztán elváljak, és végignézzem, ahogy a gyerek sír az apja után, és alig várja, hogy jöjjön hozzá, csalódottan nézzen ki a fejéből fél órán keresztül, amikor kiderül, hogy apa mégsem jön, mert fontosabb dolga akadt. Mindezt csak azért, hogy a volt férjemet jól lehúzzam pénzzel, és dőzsöljek az általa adott havi 25ezer forintból.

Biztosíthatlak, hogy sokkal fontosabb nekem a fiam, és sokkal fontosabb volt a férjem 10 éven át annál, hogy ezt tegyem. Nem a pénzéért mentem hozzá, és nem a pénzéért váltam el tőle.

A másik gondolatmenetedhez hozzászólva: annyira aggódom amiatt, hogy egy esetleges új kapcsolat miatt a fiam rosszul fogja magát érezni, vagy esetleg megint mellényúlok, és mire megkedveli az illetőt, vele is elválnak útjaink, hogy nem is merek ismerkedni.

És a kérdésedre válaszolva: sok egyszülős család van, ahová a gyerektartás nem kidobott pénzként érkezik, hanem maradéktalanul a gyerekre van költve. Mivel nem nehéz egy gyerekre havonta 25ezret elkölteni anélkül, hogy marhaságokat vennél.

(Az amig hosszú í-vel, az amugy hosszú ú-val, a le betegedhet egy szóba, a sőt egy t-vel, a kissebség egy s-sel és két b-vel írandó.)

2012. aug. 17. 17:17
 22/24 A kérdező kommentje:

Leírok egy nagyon durva esetet. Amiből talán lehet , majd értelmezni a fölvetésem, de nem is a fölvetésem tartalma a lényeg.

Elvettem anno egy lányt akit a gyermekeim anyjáának szerettem volna. Otthont biztosítottam, mert gondoltam előbb otthon , majd család, hitel nélkül.A leaányzó mellettem végig kefélte a házasságunkat, de úgy, hogy föl is csináltatta magát, nekem időközben kiderült nem lehet gyermekem. Majd válik és pereskedik kimondottan apénzért. Selyetttem, mindig nem tőlem vannak, de gyermekek akik nem tehetnek róla, hogy világra jöttek. Most olyan ügyvédje van akit az ellenségemnek sem kívánok, aki olyan törvényeket vesz elő, amit eddig még nem is hallaottam.

nem sajnáltam soha a gyermekektől a pénzt, sőtt magaménak tekintettem őket. de a házasságom csupán erről szólt.

sok olyan esetet olvasok itt, ahol a volt feleség amilyen módon csak lehet ki akarja zsierelni azt akivel anno együtt töltötte a napjait, mert a gyermek érdekében, a gyermek meg ugyan úgy nem kap esetleg semmit sem. de anyuci meg még jobban éli az életét.

meg mondom azt is őszintén, az én szememben a nők jelentős része, emebrnek nem nevezhető valamik lettek, pedig én anyámat vettem mindig alapul.

számtalan eset van , hogy anő a házasság alatt mástól lessz tehes, régen azt a gyermekket fattyúnak hívták. nem is beszélve arról, hogy szerencsétlen férj, meg esetleg tudta nélkül más gyermeke után fizet. a kefekandúr meg el van magának és röhög a markába.

egy vérszerinti apa nem sajnálja a gyermekétől a pénzt, de a nem vérszerintitől akár csak selyti is , sajnálja.

2012. aug. 17. 20:57
 23/24 anonim ***** válasza:
mondom én hogy ő az :)
2012. aug. 20. 19:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Hát azért annyira nem egyedi eset, szóval nem kell általánosítani, hogy a nők ilyenek... Nekem elég sz*r volt a házasságom, de nem csaltam meg a férjem, csak miután kimondtam, hogy vége, el akarok válni.

A fenti esetre: ha a férj sejtette, hogy nem az övé a gyerek, akkor lehet kérni apasági vizsgálatot. Nem kis pénz, de sok kérdést tisztáz - főleg egy válás esetében.

Az internet meg azért van tele magukat reklámozó nőkkel (és férfiakkal is), mert az ember társas lény, a többség párkapcsolatban érzi jól magát.

A volt férj meg milyen alapon várja el, hogy az addig közösen nevelt gyereket innentől kezdve a nő egyedül tartsa el, vagy hogy egy vadidegen férfi tartsa el? Igen, vannak, akik pénzszerzési lehetőséget látnak a gyerekben, én is ismerek ilyet, de ő konkrétan férfi, aki azért indított gyermekelhelyezési pert, hogy az új asszony főállású anya lehessen... na akkor csak a nők a szemetek?

2012. aug. 21. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!