Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Válnak a szüleim! (? )
Figyelt kérdés
Anyukámnak fura telefonhívásai vannak mostanába apa meg a fejébe vette, hogy biztos megcsalja.. (apa ma megy be a t-mobilehoz, hogy lekérje anya legutóbbi híváslistáját, de őszintén szólva valahol belül szerintem is szerető van a dologban) Most 2napja derűlt ki, azóta apa egyfolytába csak válni akar és ordibál anya meg sír. Esténként is kb 2-3órát alszanak én meg folyton felkelek, hogy apa egyfolytában magyaráz. Van egy kisebb (6 éves öcsém) ő fel sem fogja mi történik, én meg egyfolytába sírok és könyörgök apának, hogy fejezze be. Nemtudom melyikőjükre haragszok jobban hiszen anya helyében én sem bírnám apával mert nagyon akaratos, szigorú természete van. Nem arról van szó, hogy nem szeret engem vagy a tesóm hanem, hogy pl soha egyszer sem ölelt még meg minket, vagy ha ötöst kapunk sem dícsér meg soha (pedig kisebb koromban mennyire vágytam rá) ha meg egyest akkor hónapokra elvagyunk tiltva mindentől és semmivel nem lehet azt kiváltani. Anyát is csak számonkéri folyton.. ha elmegy a boltba 5 percre egy tejért kocsival akkor itthon hetekig hallgatjuk apától, hogy csak a benzint pazarolja ilyenekkel és amúgy is kitudja hova ment.. szóval én valamilyen szinten megértem anyát de valahogy mégsem.. apa keresi a pénzt neki köszönhető, hogy viszonylag jól meg tudunk élni. Ha válnának anya biztos, hogy nem tudna eltartani minket. Akkor csak ezért van még anya vele? Én bármit megtennék, hogy együtt maradjanak és boldogok legyenek, és hogy anya ne folytassa ezt a viszonyt. Szeretem mindkettőjüket és tudom, hogy anya bedilizne ha apát elveszítené. Meglehet ezt még menteni? Ugye nem hagyja el ennyiért 20 év házasság után? Mit mondjak apának, hogy enyhüljön?
Nem értem, most akkor az mar kiderült, hogy van másik ferfi???
Es a 70es szamra miert nincs válasz? Nincs benne a telefonkönyvben?
Kapja össze anyukád is magát és mondja el az igazat, ha nincs harmadik, akkor pedig apukád szedje össze magát és változzon!
Miért lenne jó, ha válnának? Inkább tegyék rendbe, ott a két gyerek!
Gondolom szeretik is egymást mindketten, anyuka is, hiszen akkor nem dilizne be, ha elveszítené!
Nem mindig a válás a legjobb döntés!!!!
Tisztázzák már le ezt a dolgot! Volt- nem volt?!!!
Aztán döntsenek, hogy mi legyen!
2012. dec. 28. 16:03
12/19 anonim válasza:
A helyzet az, hogy olyan emberrel mint apád, nagyon nehéz az élet. Ha anyukádnak szeretője van, én 100%-ban megértem. Egy nőnek szüksége van arra hogy figyeljenek rá, szeressék és ne csak azt kapja amit a te apukád ad... Szerintem ezt unhatta meg anyukád. Kell, hogy az embert a párja meghallgassa és együtt oldják meg a gondokat. Akivel ezt nem lehet, attól csak menekülni van lehetőség. A pénz ezt nem pótolja. Szerintem is a válás a legjobb megoldás.
2012. dec. 28. 17:31
13/19 Andizsuzsi válasza:
"Meg van egy csomó 70-es szám amit nem tud megmagyarázni. Azt, hogy anyát hányszor hívta, azt nem tudjuk mivel azt nincs jogunk kikérni."
Őszinte legyek? A többihez sem volt jogotok. Jogilag persze igen, de milyen dolog az, hogy a házastárs híváslistáját lekéri a másik? Az meg, hogy te többes számban beszélsz, különösen nem tetszik. Neked végképp nem tartozik elszámolni édesanyád. Ha a munkahelyéről telefonált, akkor honnan tudjátok?
2012. dec. 28. 18:38
14/19 anonim válasza:
Azoknak üzenem, akik lepontoztak, azért mert azt írtam, hogy válás esetén valószínűleg jobb lenne az egész családnak, hogy UGYANEZT ÉN IS ÁTÉLTEM, és a válás után mindenkinek sokkal jobb lett az élete, nem kellett hallgatni folyamatosan a veszekedést, nem volt mindenki állandóan frusztrált.
2012. dec. 28. 18:52
15/19 anonim válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy munkaidőben, a munkahelyéről telefonált, de a mobilról.
2012. dec. 28. 21:07
16/19 A kérdező kommentje:
Andizsuzsi:
Nekem és anyának minden hívásunk apa számlájára megy. Szerintem volt joga kikérni, valószínű, hogy én is ezt tenném ha felvetődne bennem, hogy a párom megcsal, ráadásul anya egy percig sem ellenezte az öteletet. Az hogy többes számban beszéltem annak volt köszönhető, hogy én apát elkísértem ma, mivel megkért, de ez nem jelenti azt, hogy én anya ellen vagyok. Sőtt! És amúgy azt, hogy a munkehelyéről hívta azt onnan tudjuk, hogy az nap abban az időpontban dolgozott és a saját mobiljáról hívta, ahogy a 15-ös válaszoló is mondta.
2012. dec. 29. 00:40
17/19 anonim válasza:
Sajnos ahol az alapvető bizalom nincs meg, tehát apudban már felmerült a gyanú, annak a házasságnak már annyi. Lehet húzni, mint a rétestésztát, de ez már nem normális kapcsolat.
2012. dec. 29. 08:24
18/19 Andizsuzsi válasza:
Én nem vitatkozom veled, a ti életetek, úgy élitek, ahogy akarjátok. De 25 év házasság után mondhatom, hogy ha felmerülne bennem bármi gyanú is, akkor sem folyamodnék ilyen módszerekhez. Másrészt édesanyád nem buta, nyilván tudja ő is, ha az apád az előfizetője a telefonjának, nem fogja arról bonyolítani a titkolni kívánt dolgait. Az meg, hogy az apád nyomoz utána, édesanyád meg vagy nem meri elmondani, hogy mi történt, vagy nem történt semmi, csak ti fújjátok fel a dolgot, azt mutatja, hogy nagyon nincs rendben a házasságuk, és ez nem most ment tönkre. Minden esetre te a legtöbbet azzal tehetsz, ha nem avatkozol bele a dologba, mert bár nyilván a te életedet is érinti, de alapvetően ez kettőjükre tartozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!