Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A szüleim válnak . Segitseteeeek léciii vagy adjatok tanácsot léciiiiiii
ez ellen nem tehetsz semmit és nem szólhatsz bele a ketőjük viszonyába.
Szeresd mindkettőt továbbra is.
22/L (elvált szülők gyermeke)
igen,ahogy az első írta.
szintén elváltak az én szüleim is még kiskoromban.
és nevelőapukámmal most sem valami felhőtlen anyukám viszonya,és szerintem ha már nem tudják megoldani a problémákat akkor inkább éljenek külön boldogságban mint együtt veszekedve keserűen...
18L
Figyelj a dolog bizt nem fognak rossz iráyba változni!
Az apukád ezután is apukád lesz az anyukád ezután is az anyukád hidd el nem olyan rettenetes ha elválnak! =)
Kibírható. Ha külön költözöl anyuddal apudtól, akkor az első pár nap elég roszz lesz, de ha jó a viszonyod apuddal és tartjátok a kapcsolatot akkor rendben lesz. Igazából nem is maga a válás a rossz, hanem annak az okai, és az azzal járó feszültségek.
Éldd az életed továbbra is :)
Tulajdonképpen egy átlagos osztályban már csak 1-2 gyerek van, akinek a szülei együtt vannak.
Szóval senki nem fog kinézni érte, efelől nem kell aggódnod.
A helyzet az, hogy most változás lesz, de a szüleid mindig a szüleid maradnak és mindig is szeretni fognak téged, ez sosem változik.
Az én szüleim most októberben mentek szét. Még nem adták be a válópert. Engem nagyon megviselt, pedig soha nem állt hozzám közel a családom. Azóta sok minden megváltozott, de elég válságos nálunk a helyzet. Nagyon nem szeretem, engem borzalmasan megvisel ez az egész.
De most már látok egy kis reményt, hogy jobb lesz. És nem azért, mert változott a helyzet, hanem mert én lettem erősebb. De én nagyon meg tudlak érteni, és sajnálom.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!