Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnak a szüleim, kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnak a szüleim, kit válasszak?

Figyelt kérdés
Anyu és apu nagyon összevesztek.Válni fognak és nem tudom melyikőjükkel maradjak.Van még két tesóm,ők se tudják.Anyunak van pasija akit mi nagyon szeretünk.Féléve mondta el nekünk,először haragudtam rá de végül megszerettem a férfit.Úgy volt hogy anyut választom és velük leszek,de ma voltam a mamáéknál és ott volt apu testvére is aki azt mondta, hogy apu nagyon szeret minket és hogy nem bírná ki ha egyedül maradna. :'( Mit tegyek? Nem akarom egyikőjüket se megbántani,mindkettőjüket szeretem nagyon.
2012. jún. 26. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem választanál hanem mondjuk 1 hetet anyukádnál 1 hetet apukádnál töltenél?
2012. jún. 26. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
a hét az kevés..az osztálytársam havonta "költözik"
2012. jún. 26. 19:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, a költözés attól is függ hogy milyen messze fognak lakni egymástól a szüleid.

(De azt majd te eldöntöd, hogy mennyi időközönként cuccolsz át.)

2012. jún. 26. 19:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó lenne ha valamilyen időközönként "költöznél"
2012. jún. 26. 19:26
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem válaszd édesapádat, mivel a bíróságok úgyis anyapártiak. Így legalább egyforma esélyeik lesznek.
2012. jún. 26. 19:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Én ilyenen már gondolkodtam, hogy mit csinálnék ha elválnának a szüleim, és nekem a leglogikusabbnak és legjobbnak a havonta átköltözős ötlet tűnik...
2012. jún. 26. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon nehéz dolog, és nem irigyellek, hogy nektek kell dönteni! Csúnya dolog a szüleitektől ez a "lelki terror", hogy egyedül nem bírják, meg hasonlókat mondani. (Habár, ezt nem apukád mondta, hanem a testvére, ami most neked ne számítson!!)

Szerintem, ha mindkettőjükkel egyformán szívesen lennél, akkor úgyis, akármelyiküknél fogsz lakni, nagyon gyakori "vendég" leszel a másik helyen. :)

Vedd figyelembe azt is, hogy hol laknál szívesebben, mármint, melyik városban. Hol van az iskolád, a barátaid...

Az ide-oda költözködés a te szempontodból lehet, nem a legjobb dolog, de, ha te azt vállalod, akkor hajrá. :)

2012. jún. 26. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

Szemétség volt apukád testvérétől ez az érzelmi zsarolás! Semmi köze a dologhoz, ne avatkozzon bele.

Nekem is elváltak a szüleim, nekem döntenem sem kellett mert lemondtak rólunk. Ez sem egyszerűbb....

Szerintem ülj le beszélgetni azzal a szülővel akit nem választasz és mond el neki hogy őt is nagyon szereted és fontos neked és ez a választás nem jelenti azt hogy a másik felet jobban szereted.

De normális körülmények között anyukád mellett a helyed.

Mennyi idős vagy?

2012. jún. 26. 19:56
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

Bírom az ilyen kérdéseket...

Most komolyan elvárod azt hogy a gyakoridérdéseken lévő emberek döntsenek helyetted egy ilyen helyzetben?

2012. jún. 26. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Azt, akihez kötődsz. Ha mindkettőhöz, akkor ha okos vagy és a Tudás a fontos számodra, akkor csakis apukádat, ha nem, akkor anyukádat.

És valóban nem nekünk kéne ezt itt eldöntenünk a GYK-eken, helyetted. :(

2012. jún. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!