Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válnak a szüleim, kit válasszak?
Igaz, a költözés attól is függ hogy milyen messze fognak lakni egymástól a szüleid.
(De azt majd te eldöntöd, hogy mennyi időközönként cuccolsz át.)
Nagyon nehéz dolog, és nem irigyellek, hogy nektek kell dönteni! Csúnya dolog a szüleitektől ez a "lelki terror", hogy egyedül nem bírják, meg hasonlókat mondani. (Habár, ezt nem apukád mondta, hanem a testvére, ami most neked ne számítson!!)
Szerintem, ha mindkettőjükkel egyformán szívesen lennél, akkor úgyis, akármelyiküknél fogsz lakni, nagyon gyakori "vendég" leszel a másik helyen. :)
Vedd figyelembe azt is, hogy hol laknál szívesebben, mármint, melyik városban. Hol van az iskolád, a barátaid...
Az ide-oda költözködés a te szempontodból lehet, nem a legjobb dolog, de, ha te azt vállalod, akkor hajrá. :)
Szemétség volt apukád testvérétől ez az érzelmi zsarolás! Semmi köze a dologhoz, ne avatkozzon bele.
Nekem is elváltak a szüleim, nekem döntenem sem kellett mert lemondtak rólunk. Ez sem egyszerűbb....
Szerintem ülj le beszélgetni azzal a szülővel akit nem választasz és mond el neki hogy őt is nagyon szereted és fontos neked és ez a választás nem jelenti azt hogy a másik felet jobban szereted.
De normális körülmények között anyukád mellett a helyed.
Mennyi idős vagy?
Bírom az ilyen kérdéseket...
Most komolyan elvárod azt hogy a gyakoridérdéseken lévő emberek döntsenek helyetted egy ilyen helyzetben?
Azt, akihez kötődsz. Ha mindkettőhöz, akkor ha okos vagy és a Tudás a fontos számodra, akkor csakis apukádat, ha nem, akkor anyukádat.
És valóban nem nekünk kéne ezt itt eldöntenünk a GYK-eken, helyetted. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!