Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válnak a szüleim, kit válasszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válnak a szüleim, kit válasszak?

Figyelt kérdés
Anyu és apu nagyon összevesztek.Válni fognak és nem tudom melyikőjükkel maradjak.Van még két tesóm,ők se tudják.Anyunak van pasija akit mi nagyon szeretünk.Féléve mondta el nekünk,először haragudtam rá de végül megszerettem a férfit.Úgy volt hogy anyut választom és velük leszek,de ma voltam a mamáéknál és ott volt apu testvére is aki azt mondta, hogy apu nagyon szeret minket és hogy nem bírná ki ha egyedül maradna. :'( Mit tegyek? Nem akarom egyikőjüket se megbántani,mindkettőjüket szeretem nagyon.
2012. jún. 26. 18:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nekem kell eldöntenem,de olyan tanácstalan voltam.Köszi a válaszokat. :)
2012. jún. 28. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy fontos: Ne hagyd magad befolyásolni rokonok, ismerősök által. Csak a saját tapasztalataidra hagyatkozz, amit mások mondanak, meg se halld, mert mind elfogultak! Különösen azt ne halld meg, amikor a másik szülőt szidják, mert tapasztalatból mondom, hogy az 99%-ban hazugság!

Anyukád pasiját apukád joggal útálja, és fordítva, ha apukádnak lesz barátnője, azt anyukád fogja útálni. Ez már csak így van. Bár kérdés, hogy ezt a pasit mikor gyűjtötte be édesanyád. Lehet hogy e miatt válnak, hiszen anyukád megcsalta apukádat. De ha anyukádnak van pasija akkor édesapádnak valószínűleg te fontosabb vagy, ami mondjuk mellette szól.

2012. jún. 28. 17:14
 13/13 doryka95 válasza:
100%

Tapasztalatból irom,hogy ha mostohát van elöszőr kedves aztán ahogy telik az idő egyre bunkóbb lesz..:S:S

Szerintem azt válazd akinek nincs párja.:)

2012. júl. 3. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!