Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Válnak a szüleim! (? )
Sziasztok,
A fent leirtakbol nekem nem tűnik annyira rossz embernek az apuka, a pszichológus javaslattal teljesen egyetértek, mert ugy tűnik birtokolni, uralkodni akar anyukadon, ez pedig nagy hiba. A telefonlistabol minden ki fog derülni.
Nem tudni, hogy mi lesz a kimenetele a dolognak, de szerintem az erzeseidrol mindenképpen beszélj apukaddal, mert szerintem valtozhat a hozzáállása, ha egy értelmes ember.
Ha kiderül a megcsalas azt borzasztó nehéz lesz átvészelni, ha at tudják. Meg kell keresni az okokat, anyukadnak is szembe kell néznie azzal, amit tett, jóvá tudja-e tenni, akarja-e, tudnak-e változni.
Annyit még hozzátennék, hogy a megcsalast soha nem lehet megerteni, helyeselni, mert ha az ember ugy erzi, hogy mindent megtett és mégsem lett jobb, akkor ki kell lépni belőle! Nincs mas tisztességes út!
Remélem jól alakulnak a dolgok, és nem lesz megcsalas. Szerintem amúgy anyukád neked elmondana, ha megkérdeznéd.
Sajnos Te ebben nekik nem tudsz segíteni, nekik kell helyretenni a dolgokat!
"A telefonlistabol minden ki fog derülni."
Mi minden derül ki belőle? Legfelejebb az, hogy ki hívta, illetve kit hívott az anya. Hogy közöttük mi történt, az egy listából nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!