Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelt kérdés

2,5 eve vagyunk egyutt, es amiota megszuletett a kisfiunk azota iszonyatosan elhidegultunk egymastol. A kisfiam most 9 honapos es azota semmi testi kontaktus nincs kozottunk. Elotte sem volt, mert egesz terhesseg alatt el voltunk tilva.

Plusz tudni kell hogy a paromnak kiderult hogy ebbol a 2,5 evbol 1,5ig eljatszotta internetes jatekokon a fizeteset. Ahogyan megszuletett a fiunk o ezt nem tette le, tovabb jatszott. Most derult ki minden, es meg vagy ezer adosaga amirol nem tudtam.

Szeretnem ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de nem tudom hogyan. Szeretnem lebuktatni mert szinte biztos vagyok benne hogy van valakije, de csak hazudik, hazudik mindenrol. Mivel velem nem szexel, es szerintem massal biztos, hisz egy 31 eves ferfi nekem ne mondja hogy nincs igenye ra. Mivel a picivel sokat vagyok itthon sajnos nincs alkalmam utana menni.

Aki volt hasonlo cipoben kerem segitsen mikent tudnam lebuktatni??/ mert ot hiaba kerdezem csak tagad.

Aki valaszol annak koszonom.

2012. dec. 10. 14:14
1 2 3 4 5 6
 51/54 Shaddark ***** válasza:

"Mert megtudták oldani a problémát!!!"

Nem tudom, valóban régen is volt megcsalás meg ilyenek. De egy kapcsolatot csak akkor érdemes menteni ha van őszinteség benne. Ha a párja azt mondja hogy megcsaltalak, ez van,akkor érdemes lehet.

De ha csak a titkolódzás, hazudozás megy akkor nincs értelme szerintem, hisz utána sem lenne bizalom.

Az emberek vagy megértik hogy a jó élethez az őszinteség hozzátartozik, felelősséget vállalnak magukért és a tetteikért, vagy hazudnak még maguknak is, és saját tetteiket nem vállalva élnek egy kamu világban ahol minden hazugsággal legalább egy problémát gyártanak maguknak.

Aki nég nem értette meg hogyan működik az élet és milyen szabályai vannak, hogy saját jól felfogott érdekében nem szabad hazudnia az nem képes még boldog, kiegyensúlyozott életre.

És a környezetét is viszi magával a maga sivár kis világába.

2012. dec. 11. 12:40
 52/54 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenki valaszat. Ahogyan az egyik valaszolo is irta tanacsokat kertem, segitseget hogy hogyan is tudhatnam meg. Azota eleg sokminden tortent, nem volt itthon es bele tudtam nezni a facabook uzenetei koze, es hat lam, volt is egy email egy vad idegen nonek hogy ilyen szep olyan szep stb...!! Ra is kerdeztem plusz mondtam a paromnak hogy jobb lenne ha vita nelkul de elmondana hogy mi is van, es hogy jo lenne ha veszekedes helyett megprobalnank normalisan megbeszelni. Sajnos nem sikerult, hatalmas vita volt. Szerinte ez teljesen normalis amit tett, minden hatso szandek nelkul tette stb...! Szoval ismet hazudik, hisz valljuk be, egy idegen nonek irogatni, ugy hogy csaladja van, nem epp a legnormalisabb dolog. Igazabol semmit nem ertem el. Pedig probaltam normalisan elintezni a dolgokat, de hat nem sikerult. Kozoltem vele hogy elkoltozok es hogy vege, de semmi reakcio nem volt ra. Egyszeruen mint aki nem is hallotta. Ma reggel meg mintha semmi nem tortent volna jo kedvuen vigyorogva intezte a dolgait. Ma annyit sikerult megbeszelnunk, hogy ne a karacsonyt tegyuk tonkre, de karacsony utan szetkoltozunk. Hogy ebbol mi lesz azt nem tudom, de az biztos hogy en elkoltozom tole, aztan majd akkor kapadozhat.

Koszonom a segitseget es mindenki valaszat. Illetve hogy legalabb leirhattam, hisz sajnos senkim sincs akivel megbeszelhettem volna.

2012. dec. 11. 21:56
 53/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom benézel-e még, de az is lehet, hogy a férjed drogfüggő, vagy valamilyen komoly mentális betegsége van, és emiatt impotens.

Lehet hülyén hangzik, de az én férjem a neten előttem játsza meg, hogy 13 éves kislány, és pedofilokat szed fel...

A férfiakban van egy kis őrültség. De amit neten találsz az nem bizonyíték.

Én a helyedben keresnék valakit magamnak, és aztán lépnék le.

2012. dec. 13. 16:16
 54/54 A kérdező kommentje:

Kedves utolso, nem tudom hogy te most komolyan irtad e ezt nekem, vagy csak gunyolodas kepp. Mindegy is.

A parom nem drogfuggo, soha nem is elt ilyen szerekkel, mentalis problemakrol sem tudok. Teljesen egeszseges ferfi, aki szimplan megijedt a felelossegtol, es attol hogy apuka lett. Mindegy is hogy ezt meg csak most latta be, sajnos a kapcsolatunk mar rament erre.

Mindenkepp kulon folytatjuk tovabb.

2012. dec. 13. 17:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!