Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelt kérdés

2,5 eve vagyunk egyutt, es amiota megszuletett a kisfiunk azota iszonyatosan elhidegultunk egymastol. A kisfiam most 9 honapos es azota semmi testi kontaktus nincs kozottunk. Elotte sem volt, mert egesz terhesseg alatt el voltunk tilva.

Plusz tudni kell hogy a paromnak kiderult hogy ebbol a 2,5 evbol 1,5ig eljatszotta internetes jatekokon a fizeteset. Ahogyan megszuletett a fiunk o ezt nem tette le, tovabb jatszott. Most derult ki minden, es meg vagy ezer adosaga amirol nem tudtam.

Szeretnem ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de nem tudom hogyan. Szeretnem lebuktatni mert szinte biztos vagyok benne hogy van valakije, de csak hazudik, hazudik mindenrol. Mivel velem nem szexel, es szerintem massal biztos, hisz egy 31 eves ferfi nekem ne mondja hogy nincs igenye ra. Mivel a picivel sokat vagyok itthon sajnos nincs alkalmam utana menni.

Aki volt hasonlo cipoben kerem segitsen mikent tudnam lebuktatni??/ mert ot hiaba kerdezem csak tagad.

Aki valaszol annak koszonom.

2012. dec. 10. 14:14
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz haza jönni Magyarországra?Szerintem az ilyen hülye akkor sem változtatna az álláspontján ha lebuktatnád.Akkor lehet azzal rágatnád be, hogy kémkedsz utána.De az is lehet hogy csak üres fenyegetőzés.Valamit próbálj lépni, ne rontsd el az egész életed.
2012. dec. 10. 14:47
 22/54 anonim ***** válasza:
70%

Jó! Akkor azt hiszik, te vagy a hibás. Na és? Ebben a jelenlegi helyzetben, mindannyiunkat ez érdekelné a legkevésbé. Téged miért nem?

Miért nem azon vagy fenn akadva, hogy hogy beszél rólad? Mennyire nem tisztel? És valószínűleg megcsal?

Összeszedhetnéd magad és végre a gyereked életét helyezd előtérbe.

A kicsi érzi, ha szenvedsz. Ha rossz neked, neki is.

2012. dec. 10. 14:49
 23/54 A kérdező kommentje:
Utolso, nagyon koszonom a valaszod. Hidd el azon vagyok hogy ne rontsam el meg jobban. Magyarorszagra nem szivesen koltoznek vissza. Nincs ott semmim, senkim. Itt a munkahelyem, az eletem, de ha nem lesz mas akkor ugy is az marad majd.
2012. dec. 10. 14:50
 24/54 Shaddark ***** válasza:
95%

Lebuktatni sokféleképpen lehet. Feltöretheted az emailjait, keyloggert rakhatsz az otthoni gépre, utánamehetsz, lehallgatóprogit vagy hívásrögzítőt rakhatsz a telefonjára...

De értelmét én sem látom, ezzel szenvedni felesleges is és csak rossz dolgokat okozol magadnak.

El kellene döntened mit szeretnél?

Válni - ehhez bőven elég hogy nem nyúl hozzád akármiért is, visszaszerezni magadnak vagy otthon ülve tűrni és álmodozni egy jó életről?

Az hogy az életed vidáman, boldogan, örömökben gazdagon teljen vagy szenvedve, álmodozva egy jobb életről az csakis és kizárólag a TE döntésed.

A többi kifogás csak kamu, nem pénz és nem lakhely kérdése a boldogság.

A párod nemi élete meg csak prekoncesszió a részedről, lehet ezer más oka is - lehet rájött hogy a férfiakat szereti valójában, számítógép előtt csinálja magának (ez egyre gyakoribb betegség mostanában), ezer más dolog.

Ezt meg kellene (kellett volna) beszélned vele veszekedést mellőzve nyugodtan, halkan, értelmesen.

De ha nem érzed jól magad vele akkor menj külön, a te életed a te felelősséged és a te döntésed hogy boldog életet élsz vagy boldogtalant - foghatod logikusnak tűnő észérvekkel megtámogatva minden másra is de ez akkor is csakis a te döntésed.

2012. dec. 10. 14:50
 25/54 A kérdező kommentje:

Nem o beszel velem igy, o azota is mumaj bubaj. A kozos ismerosok tamadnak, de ez nem is erdekel. Nem hat meg hogy hogyan beszelnek rolam. Eddig sem volt konnyu eletem, nem sok jot kaptam. Szoval ez eltorpul amellett amit en eddig megeltem.

A kisfiam jovoje a legfontosabb az biztos, es azon vagyok hogy neki jo legyen. Epp ezert nem megyek haza. Itt kint mindene megvan. O boldog hisz nem vesz eszre semmit ebbol, mert a parom jol banik a picivel, foglalkozik vele. Csak en orlom magam belulrol hogy mi vezetett idaig. Az hogy terhes lettem?? hisz akkor kezdodott minden.

2012. dec. 10. 14:52
 26/54 anonim ***** válasza:
66%

De nem értem. Ha nem veszekszel vele, hanem szépen kérdezed erről, akkor is faképnél hagy???

Én megkérdezném, ha nincs szexuális életetek, nincs közelség, kedvesség, harmónia, akkor neki ez házasság? Számára ez kielégítő?

2012. dec. 10. 14:54
 27/54 A kérdező kommentje:

Probaltam mar vele beszelni miert nincs koztunk semmi. O azt mondta azert mert faradt. Tudni kell allando ejszakas. Szoval egy reszrol el is hiszem de honapokig faradtnak lenni??? nekem az a fura.

Na mindegy is, abban igazatok van, hogy nekem kell meglepni a dolgokat es eldontenem hogy mit teszek. Csak egy kicsit jolesett kiirni is magambol.

2012. dec. 10. 14:56
 28/54 anonim ***** válasza:
0%
És ha újítanál? Valami jó fehérnemű? Bármi, amit szeret? És "letámadnád"? Próbáltad már?
2012. dec. 10. 14:57
 29/54 A kérdező kommentje:
Probaltam- voltam fodrasznal, uj frizura, vettem csini fehernemuket. Semmi reakcio nem volt. Ket hetente ket napot pihenos, beprobalkoztam es csak az volt a valasz hogy faradt vagyok. Ha teljesen meztelenul vagyok elotte akkor ram se nez. Pedig szules utan csinos maradtam. Nem hiztam el, stb...
2012. dec. 10. 15:00
 30/54 anonim ***** válasza:
97%
Nem maradt más, csak a válás. Közöld vele. Nyilván nem akarsz így élni életed végéig.
2012. dec. 10. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!