Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelt kérdés

2,5 eve vagyunk egyutt, es amiota megszuletett a kisfiunk azota iszonyatosan elhidegultunk egymastol. A kisfiam most 9 honapos es azota semmi testi kontaktus nincs kozottunk. Elotte sem volt, mert egesz terhesseg alatt el voltunk tilva.

Plusz tudni kell hogy a paromnak kiderult hogy ebbol a 2,5 evbol 1,5ig eljatszotta internetes jatekokon a fizeteset. Ahogyan megszuletett a fiunk o ezt nem tette le, tovabb jatszott. Most derult ki minden, es meg vagy ezer adosaga amirol nem tudtam.

Szeretnem ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de nem tudom hogyan. Szeretnem lebuktatni mert szinte biztos vagyok benne hogy van valakije, de csak hazudik, hazudik mindenrol. Mivel velem nem szexel, es szerintem massal biztos, hisz egy 31 eves ferfi nekem ne mondja hogy nincs igenye ra. Mivel a picivel sokat vagyok itthon sajnos nincs alkalmam utana menni.

Aki volt hasonlo cipoben kerem segitsen mikent tudnam lebuktatni??/ mert ot hiaba kerdezem csak tagad.

Aki valaszol annak koszonom.

2012. dec. 10. 14:14
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp elakarod hagyni - bocsi, nekem a játékgépes storyból így tűnik -, akkor miért kell lebuktatni?!

Attól jobb lesz a lelkivilágodnak? Nem hinném!

Ha úgy érzed, hogy neked nem élet ez így és a gyermekednek, akkor pakolj össze és költözz el.

Én alapból nem tudnék ilyen emberrel együtt élni, aki eljátssza minden pénzét/pénzünket.

És nekem senki ne mondja, hogy nem tűnik fel a családban, hogy nincs pénz 1 kiló kenyérre..

Az ember elmegy dolgozni, de nincs fizetése?! Furcsa..

Ráadásul tele van adóssággal, amit valahogy/valamiből kifizetett.

2012. dec. 10. 14:19
 2/54 anonim ***** válasza:
97%

Nem értem, mi értelme van még ilyen viselkedés után lebuktatni. Önigazolást szeretnél? Az eddig dolgai miat tis elhagynám simán, az már ne mérdekelne, hogy van-e valakije vagy nincs. Nem velünk volt, a gyerekétől veszi el a pénzt a játékra, engem is semmibe vesz, kit érdekel, hogy félrejár-e...

Amennyiben arról van szó, hogy ennek tudatában tudnád csak elhagyni, akkor valahogy meg kell oldani, de én hagynám az egészet a fenébe.

2012. dec. 10. 14:19
 3/54 anonim ***** válasza:
76%

2,5 éves kapcsolat, 9 hónapos gyerek. Talán meg kellett volna ismerni a kedves úriembert először és nem lennének problémák ?!

Minek lebuktatni? Hogy legyen vége a kapcsolatnak? Megmondom: bejelented hogy vége. Hány éves vagy? csak a gyereket sajnálom...

2012. dec. 10. 14:22
 4/54 A kérdező kommentje:

Azert akarom lebuktatni, mert kulfoldon elunk, es itt kifele mindenkinek a szepet mutatja es mindenki engem bant hogy milyen k....a vagyok stb...! Szoval en kapok miatta.

Sajnos nem vettem eszre hogy jatszik, mert jol keres, es itt hetente van fizetes, es mindig kis osszegeket jatszott el. Ezt csak ugy derult ki hogy a bankban voltunk ugyet intezni. Sajnos muszaj valahogy lebuktatnom azert hogy ne engem tamadjon mindenki. Mindenkinek a szepet jot mutatja magarol meg rolunk.

Sajnos az adosagait nekem kellett kifizetnem mert engem zaklattak vele, sot engem bantottak vele.

2012. dec. 10. 14:24
 5/54 A kérdező kommentje:
Kedves 3. valaszolo koszonom a nagyon kedves valaszod. Igen 9 honapos a fiam es. Plusz Angliaban elek es itt nincs abortusz, raadasul gyogyszer mellett lettem terhes. Az is csak ugy derult ki hogy gyogyszert voltam iratni. Ugyanugy megjott. ja es igen, megismertem es semmi baj nem volt mindaddig amig nem lettem terhes. A terhesseggel kezdodott minden.
2012. dec. 10. 14:27
 6/54 anonim ***** válasza:
76%
Fogd meg a gyereket és élj nélküle, boldogon. Teljesen mindegy mit gondol a szomszéd Józsi, vagy ha külföldön éltek John :) Ne törődj velük.
 7/54 anonim ***** válasza:
81%
Most nem azért de kit érdekel , hogy mit gondolnak mások?Ha neked rossz ebben a kapcsolatban akkor lépj ki.Mások véleménye meg ne érdekeljen.
 8/54 A kérdező kommentje:

Azt mar mondtam neki hogy legyen vege, de nem erti meg. Mondtam neki koltozzen el, de nem teszi. En a picivel nem tudok elkoltozni, meg nem is akarok a jelenlegi hazbol.

Valahogy meg kellene tudnom hogy van e valakije vagy sem. Nem az erdekel hogy kicsoda, micsoda, vagy hogy miota tart, csak szimplan tudni akarom. Mert nem akarom hogy napi szinten hulyenek nezzen. Ennyi. Ha mar tudnam akkor en is nyugodtabban tudnek tovabb lepni.

2012. dec. 10. 14:29
 9/54 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. Nem akartalak letámadni. Bár nem hiszek a véletlen gyerekekbe, a gyógyszerre oda kell figyelni, ha valami hatástalaníthatja (hasmenés) gumit kell húzni, ez csak odafigyelés kérdése. Abortuszra pedig haza lehetett volna jönni- ha ott nem engedélyezett, erről nem tudok (nem azt mondom, hogy kellett volna, de volt lehetőséged, ez nem kifogás)

Ha már egy ideje gondok vannak el kell hagynod. Nem most is azon agyalni, hogyan tegyél neki keresztbe, és ott csücsülni vele. A gyerekedért és magadért te vagy a felelős

2012. dec. 10. 14:31
 10/54 A kérdező kommentje:

Azert erdekel csak, mert igy is engem tamadnak itt kint. Sajnos a parom egy eleg komoly cegnel dolgozik, ahol rajta kivul meg vagy 100 magyar es azok csaladjai.

Nem egyszer volt mar hogy bevasarlas kozepette orditottak le masok, csak mert miert nem bocsatok meg neki, es miert vagyok szar anya stb....!! Na de ha kiderulne hogy nem miattam lett vege a kapcsolatnak legalabb nem engem bantanak majd. Csak is ezert akarom, hogy ne en legyek a k...a!!

2012. dec. 10. 14:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!