Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam lebuktatni?

Figyelt kérdés

2,5 eve vagyunk egyutt, es amiota megszuletett a kisfiunk azota iszonyatosan elhidegultunk egymastol. A kisfiam most 9 honapos es azota semmi testi kontaktus nincs kozottunk. Elotte sem volt, mert egesz terhesseg alatt el voltunk tilva.

Plusz tudni kell hogy a paromnak kiderult hogy ebbol a 2,5 evbol 1,5ig eljatszotta internetes jatekokon a fizeteset. Ahogyan megszuletett a fiunk o ezt nem tette le, tovabb jatszott. Most derult ki minden, es meg vagy ezer adosaga amirol nem tudtam.

Szeretnem ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de nem tudom hogyan. Szeretnem lebuktatni mert szinte biztos vagyok benne hogy van valakije, de csak hazudik, hazudik mindenrol. Mivel velem nem szexel, es szerintem massal biztos, hisz egy 31 eves ferfi nekem ne mondja hogy nincs igenye ra. Mivel a picivel sokat vagyok itthon sajnos nincs alkalmam utana menni.

Aki volt hasonlo cipoben kerem segitsen mikent tudnam lebuktatni??/ mert ot hiaba kerdezem csak tagad.

Aki valaszol annak koszonom.

2012. dec. 10. 14:14
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Angliáról beszélünk, igaz? Ott létezik abortusz. Én is oda tervezek költözni, és soha nem mennék olyan helyre, ahol illegális az abortusz. Nézz utána.

[link]

2012. dec. 10. 17:38
 42/54 A kérdező kommentje:

Ja es az egyik hozzaszolonak, nem vagyok gyava ele allni. Mert mar megtettem de nem vesz komolyan. Ugy csinal mint aki nagyon megbanta tetteit ket napig normalis, es utana megy minden ugyanugy tovabb.

Viszont itt kint, sajnos nekem picivel alberletet keresni nem volna egyszeru ugy hogy csak napi 4 oraban dolgozom.Nem igazan adnak alberletet olyannak itt sem aki nem dolgozik teljes munkaidoben, plusz gyereke van. Ugy hiszem hogy otthon is nehez egyedulallo anyanak lenni. Na ez itt sem mas. Attol hogy kulfold nem sokkal konnyebb mint otthon. Igaz hogy megelni konnyebb de itt is van fizetni valo.

Egyebkent meg elmultam 26. Szoval jogom van a boldogsagra nekem is. Az hogy o maganak megoldja a testiseget is, nekem meg semmi, hosszutavon nem megy.

2012. dec. 10. 17:38
 43/54 A kérdező kommentje:
Anglian belul Eszak-Irorszagban lakom, es itt nincs. Hidd el megkerdeztem.
2012. dec. 10. 17:39
 44/54 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod, akkor ebbol amit belinkeltel kiderul hogy csak akkor vegzik el, ha az anya elete forog kockan, illetve valamilyen mentalis vagy psziches betegseg all fenn. Egyeb esetekben orvosi okanak kell lennie, ahhoz hogy elvegezzek a beavatkozast. Itt Eszak-Irben viszont nem vegzik el, meg akkor sem ha a baba fogyatekos, vagy valami betegseg derul ki.
2012. dec. 10. 17:41
 45/54 anonim ***** válasza:
Ezért kérdeztem többször is, hogy Angliáról beszélsz-e, mert Észak-Írországban tényleg nem legális.
2012. dec. 10. 17:44
 46/54 A kérdező kommentje:
Sajnos hiaba a UK resze itt nem lehet.
2012. dec. 10. 19:46
 47/54 anonim válasza:
Ahogy már valaki korábban írta előttem, töltsd le a keylogger nevű programot a párod számítógépére, ez a program automatikusan ment, minden egyes leütött billentyűt, amit később visszatudsz nézni, így megtudhatod, hogy e-mailezik-e valakivel és még a jelszavát is megtudod. Ha van valakije, akkor nyilván nem csak neten tartják a kapcsolatot, jegyezd fel a kimenő, bejövő hívásainak az idejét, és az sms-ek számát is, ugyanúgy kimenő, bejövő. Ha ki is törli a telefonból, azt te látod a percszámlálásból vagy az sms-ek darabszámából. Nézd át a telefonkönyvét, hátha van olyan név ami neked gyanús lehet. Nézd meg az egyenlegét is, ha rendszeresen fogy a pénz a kártyájáról, viszont a híváslista alapján keveset telefonál, akkor ott van valami. Ruházaton idegen hajszálak, kutya-, macskaszőr keresése. 1000 módja van a lebuktatásnak, legyél okos! A pasik nem gondolnak az ilyenekre, csak felszínesen titkolóznak! Egyébként ajánlom figyelmedbe ezt a könyvet [link] . Ingyen letölthető erről az oldalról és sok hasznos dolog van benne! A címe Egymásra hangolva Az öt szeretetnyelv a házasságban. Sok szerencsét a továbbiakban!
2012. dec. 11. 10:10
 48/54 anonim ***** válasza:

Utolsó: és mi a fenét ér el ezzel? Nyomozgat valami után, mikor a probléma messze nem erről szól.

Kilépne a kapcsolatból, de megállítja az, hogy "a férjem nem vesz komolyan".

Ha ki akarok lépni, kilépek, nem várok a másik helyeslésére, egyetértésére.

2012. dec. 11. 10:59
 49/54 anonim válasza:

47-es vagyok

Csak annyit akarok ezzel, hogy a kérdező válaszára válaszoltam!!!! Segítséget kért, még a kérdés alatt is többször is!!! Ez senkinek nem tűnt fel??? Nem okoskodást várt, hanem tanácsokat. Előttem jó néhányan leírták már neki, hogy mi lenne a helyes, de a kérdésére nem kapott választ, pedig láthatóan fontos neki, hogy ne ő legyen a hibás a kapcsolat vége miatt. Semmi mást nem csináltam, mint tiszteletben tartottam a kérdező kérdését!!!

2012. dec. 11. 11:08
 50/54 anonim válasza:
Ja! És nem ér vele semmit, csak magát erősíti meg, hogy helyesen döntött és ha neki fontos, hogy ne ő legyen a hibás, akkor miért ne adjak tanácsot neki? Én is voltam már hasonló helyzetben mikor nyomoznom kellett, mert tudni akartam, hogy menthető-e a kapcsolat vagy sem és nem minden esetben a kapcsolat felrúgása a helyes megoldás! Ami rossz azt meglehet javítani, legyen az bármi!!! Mit gondolsz miért volt régen sokkal, de sokkal kevesebb válás? Mert megtudták oldani a problémát!!! Kár, hogy ez a képesség kihalófélben van...
2012. dec. 11. 11:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!