Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam lebuktatni?
2,5 eve vagyunk egyutt, es amiota megszuletett a kisfiunk azota iszonyatosan elhidegultunk egymastol. A kisfiam most 9 honapos es azota semmi testi kontaktus nincs kozottunk. Elotte sem volt, mert egesz terhesseg alatt el voltunk tilva.
Plusz tudni kell hogy a paromnak kiderult hogy ebbol a 2,5 evbol 1,5ig eljatszotta internetes jatekokon a fizeteset. Ahogyan megszuletett a fiunk o ezt nem tette le, tovabb jatszott. Most derult ki minden, es meg vagy ezer adosaga amirol nem tudtam.
Szeretnem ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de nem tudom hogyan. Szeretnem lebuktatni mert szinte biztos vagyok benne hogy van valakije, de csak hazudik, hazudik mindenrol. Mivel velem nem szexel, es szerintem massal biztos, hisz egy 31 eves ferfi nekem ne mondja hogy nincs igenye ra. Mivel a picivel sokat vagyok itthon sajnos nincs alkalmam utana menni.
Aki volt hasonlo cipoben kerem segitsen mikent tudnam lebuktatni??/ mert ot hiaba kerdezem csak tagad.
Aki valaszol annak koszonom.
Angliáról beszélünk, igaz? Ott létezik abortusz. Én is oda tervezek költözni, és soha nem mennék olyan helyre, ahol illegális az abortusz. Nézz utána.
Ja es az egyik hozzaszolonak, nem vagyok gyava ele allni. Mert mar megtettem de nem vesz komolyan. Ugy csinal mint aki nagyon megbanta tetteit ket napig normalis, es utana megy minden ugyanugy tovabb.
Viszont itt kint, sajnos nekem picivel alberletet keresni nem volna egyszeru ugy hogy csak napi 4 oraban dolgozom.Nem igazan adnak alberletet olyannak itt sem aki nem dolgozik teljes munkaidoben, plusz gyereke van. Ugy hiszem hogy otthon is nehez egyedulallo anyanak lenni. Na ez itt sem mas. Attol hogy kulfold nem sokkal konnyebb mint otthon. Igaz hogy megelni konnyebb de itt is van fizetni valo.
Egyebkent meg elmultam 26. Szoval jogom van a boldogsagra nekem is. Az hogy o maganak megoldja a testiseget is, nekem meg semmi, hosszutavon nem megy.
Utolsó: és mi a fenét ér el ezzel? Nyomozgat valami után, mikor a probléma messze nem erről szól.
Kilépne a kapcsolatból, de megállítja az, hogy "a férjem nem vesz komolyan".
Ha ki akarok lépni, kilépek, nem várok a másik helyeslésére, egyetértésére.
47-es vagyok
Csak annyit akarok ezzel, hogy a kérdező válaszára válaszoltam!!!! Segítséget kért, még a kérdés alatt is többször is!!! Ez senkinek nem tűnt fel??? Nem okoskodást várt, hanem tanácsokat. Előttem jó néhányan leírták már neki, hogy mi lenne a helyes, de a kérdésére nem kapott választ, pedig láthatóan fontos neki, hogy ne ő legyen a hibás a kapcsolat vége miatt. Semmi mást nem csináltam, mint tiszteletben tartottam a kérdező kérdését!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!