Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám lebuktatni a barátomat?
Felhívta egy lány este 10kor, hogy ráér-e. Barátom lekoptatta, mert velem volt, állítólag 2havonta a csaj felhívja.
Ő kitörli a számát, fb-ről is letiltotta, mert nem akarja, hogy zaklassa. Állítólag engem szeret, a csajjal nincs köztük semmi. De nekem gyanús.
Hogyan buktathatnám le, ha semmit nem mond el a csajról, és mindenkinek azt a sztorit adja elő, amit nekem?
Nem tudod lebuktatni. Viszont hazudik a srác! Két havonta hívja? :D Mi ez robot hogy két havonta? Ne nevettess! A csajjal valamit kavar. És te fontosabb vagy neki ezért pattintja inkább a csajt.
Na de egy megoldás azért lehetséges ha nagyon szeret a srác! Mondd meg neki hogy nem hiszed el a sztorit és ha nem vallja be az igazat akkor szakítasz vele! Ennyi és akkor köpni fog. Ha nem is rögtön de fog;)
Azt, hogy szakítok, már mondtam neki, de csak mosolyog rajta. Tudja, hogy képtelen vagyok megtenni.
A címét nem tudom feltörni, már próbáltam. Illetve múlt hétig tudtam a jelszavát, ha leveleztek is, kitörölte. Múlt hét óta megváltoztatta, mert ha bízok benne, akkor ne úgy, hogy ellenőrizni tudom.
21:08
Ha azért nem szakítasz, mert képtelen vagy megtenni, akkor gondolod, hogy ez megváltozna, ha nyilvánavalóvá válna, hogy tudsz arról a kapcsolatáról? Bocsánatot kérne, és aztán folytatná tovább. Te meg képtelen vagy szakítani, így bármit megtehet veled.
Ha nem tudsz megbízni benne, akkor vagy szakíts, vagy fogadd el az állapotot, hogy nem te vagy neki az egyetlen. A lebuktatás csak pótcselekvés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!