Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam lebuktatni?
2,5 eve vagyunk egyutt, es amiota megszuletett a kisfiunk azota iszonyatosan elhidegultunk egymastol. A kisfiam most 9 honapos es azota semmi testi kontaktus nincs kozottunk. Elotte sem volt, mert egesz terhesseg alatt el voltunk tilva.
Plusz tudni kell hogy a paromnak kiderult hogy ebbol a 2,5 evbol 1,5ig eljatszotta internetes jatekokon a fizeteset. Ahogyan megszuletett a fiunk o ezt nem tette le, tovabb jatszott. Most derult ki minden, es meg vagy ezer adosaga amirol nem tudtam.
Szeretnem ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de nem tudom hogyan. Szeretnem lebuktatni mert szinte biztos vagyok benne hogy van valakije, de csak hazudik, hazudik mindenrol. Mivel velem nem szexel, es szerintem massal biztos, hisz egy 31 eves ferfi nekem ne mondja hogy nincs igenye ra. Mivel a picivel sokat vagyok itthon sajnos nincs alkalmam utana menni.
Aki volt hasonlo cipoben kerem segitsen mikent tudnam lebuktatni??/ mert ot hiaba kerdezem csak tagad.
Aki valaszol annak koszonom.
"Csak en orlom magam belulrol hogy mi vezetett idaig. "
Tudod, az élet egyik nagy igazsága hogy boldogtalan ember a környezetében élőket is boldogtalanná teszi előbb utóbb.
Minél nagyobbacska lesz anál jobban igaz lesz ez majd, egy enervált, az életét sivárnak és céltalannak érző anyuka nem fogja tudni megadni neki azokat a dolgokat amik igazán fontosak az életben.
Én elkezdenék gondolkodni a jövőmön a helyedben, hogyan tovább. Ha nem is már holnap de 1-3 éven belül el kell érned egy normális közegbe ahol te is jól érzed magad - mégha csak ketten a gyerekkel is.
Párterápia?
Sok emberen segített már, gondolom nem véletlenül tud nyereséges lenni az "ipar"...
Nehéz lesz rászedni de ha nem megcsal hanem más gondja van ez megoldhatja.
vagy legalább tisztán fogsz látni.
Nyílt kapcsolat? (nyitott házasság)
Sokan csinálják így, akiknek nem megy valamiért egymással a szex, ha ő kiéli magát mással (máshogy) akkor neked is legyen jogod hozzá.
Ez a pénzzel ellentétben alapszükséglet. (létszükséglet tulajdonképpen).
hány éves vagy???
én 16évesen teljesen ebbe a szituácioba estem, csak itt a gyest baszta el, meg amit a számlára kaptam még, és munkanélküli volt, ráadásul 10ével idősebb nálam!! lépj ki a kapcsolatbol. az én fiam már 4éves mult oktoberbe, az apukája azota sem kereste miota elköltöztünk onnan.
"A kozos ismerosok tamadnak, de ez nem is erdekel. Nem hat meg hogy hogyan beszelnek rolam. "
Dehogynem, ezért is írtad ki a kérdést.
Viszont azért nem javaslom ezt az utánajárósdit-nyomozgatósdit, mert nem fogja megszüntetni a problémát.
Azért támadnak, mert támadható vagy. Ezt nem fogja megoldani semmilyen bizonyíték. Az emberi elme, fantázia határtalan, két perc alatt csavarnak rajta annyit, hogy ismét te jöjj ki belőle vesztesen.
Ilyen mértékben bántani valakit akkor lehet, ha teret enged neki. A viselkedéseden változtass, az hozhat megoldást. Ha támadható maradsz, akkor támadni fognak később is. Akár van alapja, akár nincs.
37.
Szerintem hiába van esetleg anyagilag meg mindene, ha a férje lekurv.ázza a baráti körben, semmibe veszi és az emberek is ők támadják. Plusz még szexuális élete sincs. Hát ezek után lehet pénz, de minek?
Igen itt kint, nincs abortusz. Mert amikor kiderult hogy babas vagyok, azt mondtam hogy nem kell, es nagyon csunyan leugatott az orvos. Itt illegalis az abortusz. persze vannak illegalis helyek ahol megcsinaljak, de hivatalosan ezt a beavatkozast nem vegzik el.
Az anyagiakat tekintve, nem a penzeert vagyok vele, hisz mint ahogy irtam en is dolgozom mar. Csak amig en napi 4 oraba a pici mellett o napi 8 oraban. Igy az en keresetem nem annyi mint az ove.
Es igen, nincs gyes, a pici utan a csaladi potlek pontosan heti 13 font, azaz atszamolva durvan 5 ezer forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!