Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam lebuktatni?
2,5 eve vagyunk egyutt, es amiota megszuletett a kisfiunk azota iszonyatosan elhidegultunk egymastol. A kisfiam most 9 honapos es azota semmi testi kontaktus nincs kozottunk. Elotte sem volt, mert egesz terhesseg alatt el voltunk tilva.
Plusz tudni kell hogy a paromnak kiderult hogy ebbol a 2,5 evbol 1,5ig eljatszotta internetes jatekokon a fizeteset. Ahogyan megszuletett a fiunk o ezt nem tette le, tovabb jatszott. Most derult ki minden, es meg vagy ezer adosaga amirol nem tudtam.
Szeretnem ha ennek a kapcsolatnak vege lenne, de nem tudom hogyan. Szeretnem lebuktatni mert szinte biztos vagyok benne hogy van valakije, de csak hazudik, hazudik mindenrol. Mivel velem nem szexel, es szerintem massal biztos, hisz egy 31 eves ferfi nekem ne mondja hogy nincs igenye ra. Mivel a picivel sokat vagyok itthon sajnos nincs alkalmam utana menni.
Aki volt hasonlo cipoben kerem segitsen mikent tudnam lebuktatni??/ mert ot hiaba kerdezem csak tagad.
Aki valaszol annak koszonom.
3. az hogy meg most is tamadsz hidd el nem jobb. Van epp eleg bajom. Nover vagyok szoval tisztaban vagyok a fog.gatlo szedesevel. 9 evig szedtem problema nelkul, ekkor sem volt. Szedtem rendszeresen, nem voltam beteg stb...! Hidd el kepben vagyok ezt illetoen.
Abortusz- soha. Akkor inkabb egyedul, nover vagyok, ez a munkam. Embereken segiteni, nem elvenni az eletuket. Errol ennyit.
1. vagyok:
Ne haragudj, de ha engem a párom viselkedései/tettei miatt bántanának, akkor elgondolkoznék, hogy érdemes-e vele lennem.
Főleg most, hogy kiderült 1-2 dolog!
Elég nagy vagy, cselekedj úgy, ahogy neked jónak tűnik.
De továbbra is feleslegesnek tartom azt, hogy lebuktasd.
Minek?! Jobb nem lesz, csak sz.rabb..
Nem kamu a kerdes. Koszonom!!!
Mindegy is.
Koszonom a valaszokat.
Ettol rosszabb mar nem lehetne.
Nem értem. Mi az, hogy mások téged támadnak??? Hogy jön bárki ahhoz, hogy beleszóljon a magánügyetekbe?
Kit érdekelnek? Szépen kezd el gyűjtögetni a pénzed és lépj le.
Vagy ültesd le a párod,elvégre felnőtt emberek vagytok és normálisan magyarázd el neki, hogy te ezt nem csinálod tovább.
Lekurv.áz téged? Másoknak?
Ezt már a legelején elrontottad. Miért nem tisztel? De ha téged , mint nőt nem is, a gyereke édesanyját?
Ez a férfi kész röhej. Mindent tegyél meg annak érdekében, hogy lelépj. Ne a lebuktatást keresd. Mivel lesz jobb? Több pénzed lesz elköltözni vagy mi?
A leulni vele beszelni, hatastalan, csak nevet rajtam es vigyorog. Ha barmit mondok felall es fakepnel hagy. Vegig sem hallgat.
Igen tudom hogy nagyon elrontottam, de mar nem tudom a megtortent dolgokat nem azza tenni.
Sajnos mindenki ot vedi, mindenki azt hiszi en vagyok a hibas mindenert. Ezert akarom csak tudni, nem masert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!