Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elítélendő ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő ez a viselkedés? (igaz történet, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Adott egy 26 éves lány,és egy 28 éves fiú. A gimnáziumban ismerkedtek meg,de szerelemmé csak az egyetemen alakult a kapcsolatuk. Az egyetem után nem soká' össze is házasodtak,majd rá egy évre született kisbabájuk. A baba születése után kb. egy év múlva a lány rájött,hogy a fiú megcsalta,ezért összecsomagolt,és a gyerekkel együtt elköltözött. A mosolyszünet alatt a lány találkozott egy gimis osztálytársával,egy jóképű,gazdag fiúval,aki felajánlotta neki,hogy amíg nem rendeződik a kapcsolata a férjével,odaköltözhet hozzá a gyerekkel. A lány elfogadta az ajánlatot,de nem számított rá,hogy amíg a régi osztálytársánál lakik,szerelem szövődik köztük. Kb. 2 hét múlva a férj jelentkezett,hogy szeretné rendezni a kapcsolatukat,de addigra a lány döntésképtelenné vált. Úgy érezte,a gyerekkel együtt az lenen a kötelessége,hogy visszamenjen a férjéhez,de nem tudta kiverni a fejéből a másik srácot,aki addigra teljesen magába bolondította. Végül a szívére hallgatott,és otthagyta a férjét,a gyerekét,és a másik fiúval kezdett új életet.

Az egyik barátnőm története ez,de én nem tudom eldönteni,helyesen cselekedett-e. Valahol megértem,amit tett,de szerintem ha megcsalnak,az a legrosszabb,ha visszacsalsz egy másikkal. Szerintetek?

26/L

2012. dec. 8. 12:07
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Szerintem itt is az a probléma, mint sok más esetben: a felek magukat és egymást sem ismerték, így vágtak bele egy olyan komoly dologba, mint a házasság és a gyerekvállalás. Nem misztifikálom a dolgot, mert összesen pár percnél több a két folyamathoz nem kell, de emberileg igen.

Szerintem el kellett volna inkább válnia a fiútól a barátnődnek, és utána elkezdeni az új életét. A válás nem szégyen fiatalon sem, hanem egy történet lezárása.

2013. márc. 29. 22:17
 52/54 anonim ***** válasza:
Azt, viszont nem értem, hogy miért lett "tudat alatt" büntetve a gyerek, tehát elhagyva? Ő nem tehet semmiről!
2013. márc. 29. 22:19
 53/54 anonim ***** válasza:
Elég sokat foglalkozol te a "barátnőd" ügyével. Már nem először látom ezt a kérdést kiemelve.
2013. márc. 30. 15:57
 54/54 anonim ***** válasza:

41-es!

Akár el lehetne fogadni amit mondasz csak ott sántít hogy amikor a hűtlen férjet elhagyta, akkor tévedésből vitte magával a gyereket? Vagy csak a friss f. győzte meg róla hogy soha nem is akarta. De még tovább megyek: a gyerek a férjmegtartás eszköze. Ha nem kell a férj, a gyerek is hasznavehetetlen tárgy lett. Gratulálok :((

2014. jan. 3. 13:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!