Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elítélendő ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő ez a viselkedés? (igaz történet, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Adott egy 26 éves lány,és egy 28 éves fiú. A gimnáziumban ismerkedtek meg,de szerelemmé csak az egyetemen alakult a kapcsolatuk. Az egyetem után nem soká' össze is házasodtak,majd rá egy évre született kisbabájuk. A baba születése után kb. egy év múlva a lány rájött,hogy a fiú megcsalta,ezért összecsomagolt,és a gyerekkel együtt elköltözött. A mosolyszünet alatt a lány találkozott egy gimis osztálytársával,egy jóképű,gazdag fiúval,aki felajánlotta neki,hogy amíg nem rendeződik a kapcsolata a férjével,odaköltözhet hozzá a gyerekkel. A lány elfogadta az ajánlatot,de nem számított rá,hogy amíg a régi osztálytársánál lakik,szerelem szövődik köztük. Kb. 2 hét múlva a férj jelentkezett,hogy szeretné rendezni a kapcsolatukat,de addigra a lány döntésképtelenné vált. Úgy érezte,a gyerekkel együtt az lenen a kötelessége,hogy visszamenjen a férjéhez,de nem tudta kiverni a fejéből a másik srácot,aki addigra teljesen magába bolondította. Végül a szívére hallgatott,és otthagyta a férjét,a gyerekét,és a másik fiúval kezdett új életet.

Az egyik barátnőm története ez,de én nem tudom eldönteni,helyesen cselekedett-e. Valahol megértem,amit tett,de szerintem ha megcsalnak,az a legrosszabb,ha visszacsalsz egy másikkal. Szerintetek?

26/L

2012. dec. 8. 12:07
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
28%
most le leszek pontozva, de ha valakiben megbízom, és megcsal, abba tönkremennék idegileg, és nekem se kellene egy ilyennek a gyereke, hogy mindig rá emlékeztessen. inkább otthagynám nála, feltéve, hogy tudom, hogy jó apja lesz.
2012. dec. 8. 20:59
 42/54 Quorra ***** válasza:
20%
20.59, 100%-ban egyetértek veled!
2012. dec. 8. 21:05
 43/54 anonim ***** válasza:
85%

20:59-nek.

Remélem, neked nem lesz gyereked. Ha viszont lesz, remélem, hogy megváltozik ez a hozzáállásod és feltétel nélkül szeretni fogod. Ha nem, akkor ne vállalj gyereket és ezt nem bántásból mondom.

2012. dec. 8. 21:09
 44/54 anonim ***** válasza:
74%

"és nekem se kellene egy ilyennek a gyereke"

Ezt most úgy mondod, mintha csak az övé lenne, tied nem... Az a Te gyereked is lenne, aki első sorban hozzád tartozik. De ahogy érzed...

2012. dec. 9. 09:05
 45/54 anonim ***** válasza:
65%

20:59, látszik, hogy nincs gyereked és fogadd őszinte gratulációm az életfelfogásodhoz!!

Egy gyereket nem úgy vállalnak az emberek, hogy ha megunják vagy ha már nem tetszik, szépen összecsomagolják és mehet útjára. Hiszen ha jól tudom, egyetlen gyermek sem kéri, hogy megszülessen. Ha egy párnak tönkre megy a kapcsolata akkor olyan nincs, hogy a gyerek már nem is kell mert akkor a másikra emlékeztetne ... Akkor ilyen alapon ha a pasinak sem kell a gyerek mert Rád emlékeztetné, akkor mehet a nevelőotthonba mert egyikőtöknek sem kell?? De egyébként ezen felesleges is vitatkozni, mert látszik, hogy nincs gyereked. Ha lenne ilyen ostobaságot nem mondanál!

2013. jan. 4. 18:51
 46/54 anonim ***** válasza:
56%
Én még csak 1 éve, hogy anya vagyok, de se most se azelőtt nem gondolnék arra, h elhagyjam a gyerekemet! Ez undorító! Ez nem anya! Persze, csak akkor, de csakis akkor, ha én nem tudnék neki kaját és tetőt adni a feje fölé és tudom, h az apa tudja ezt nyújtani, de amíg tudok neki ételt rakni az asztalra (ha nekem még zsíros kenyeret is kell ennem) akkor is nálam marad a gyerek! Egy f@sz miatt eldobni a gyereket??? Áhh, felháborító, nincsenek anyai érzései, semmi. Önző, csak a saját érdekét nézte. Remélem a gyereke, ha felnő és felfogja, h annak idején az anyja miért hagyta el, szembe köpi, és még ez legyen a legkevesebb amit tesz az anyjával...
2013. jan. 14. 20:25
 47/54 anonim ***** válasza:
56%

Nem cselekedett helyesen,amikor visszacsalta a férjét,és akkor sem,amikor a gyerekét elhagyta.Az ilyen nem anya.

Még valami...Az egyik válaszoló nagy bölcsen azt írta,hogy neki sem kellene egy ilyennek a gyereke.Akkor ezek szerint ez a gyerek csak az apáé...no és akkor ki szülte meg??? :-)

2013. jan. 14. 20:50
 48/54 anonim ***** válasza:
Ha az anya ilyen felelőtlen akkor a gyerek jobb helyen van az apjánál. Megcsalás is 3 emberen múlik.
2013. jan. 15. 09:34
 49/54 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem jól döntött a lány. A srác megcsalta, az élet alakult és hát a lány döntött.

Ha ő így boldog, akkor kit zavar? Igen a gyereket. Csak a apucinak is gondolni kellett volna erre.

2013. márc. 1. 18:04
 50/54 anonim ***** válasza:

Egyetértek vele, kivéve a gyerek elhagyását.

Bár a nők egy része a fiúgyerekhez képtelen kötődni, persze annak is árt anya nélkül felnőni, minimum korai magömlése lesz a stressztől.

2013. márc. 29. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!