Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elítélendő ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elítélendő ez a viselkedés? (igaz történet, bővebben lent)

Figyelt kérdés

Adott egy 26 éves lány,és egy 28 éves fiú. A gimnáziumban ismerkedtek meg,de szerelemmé csak az egyetemen alakult a kapcsolatuk. Az egyetem után nem soká' össze is házasodtak,majd rá egy évre született kisbabájuk. A baba születése után kb. egy év múlva a lány rájött,hogy a fiú megcsalta,ezért összecsomagolt,és a gyerekkel együtt elköltözött. A mosolyszünet alatt a lány találkozott egy gimis osztálytársával,egy jóképű,gazdag fiúval,aki felajánlotta neki,hogy amíg nem rendeződik a kapcsolata a férjével,odaköltözhet hozzá a gyerekkel. A lány elfogadta az ajánlatot,de nem számított rá,hogy amíg a régi osztálytársánál lakik,szerelem szövődik köztük. Kb. 2 hét múlva a férj jelentkezett,hogy szeretné rendezni a kapcsolatukat,de addigra a lány döntésképtelenné vált. Úgy érezte,a gyerekkel együtt az lenen a kötelessége,hogy visszamenjen a férjéhez,de nem tudta kiverni a fejéből a másik srácot,aki addigra teljesen magába bolondította. Végül a szívére hallgatott,és otthagyta a férjét,a gyerekét,és a másik fiúval kezdett új életet.

Az egyik barátnőm története ez,de én nem tudom eldönteni,helyesen cselekedett-e. Valahol megértem,amit tett,de szerintem ha megcsalnak,az a legrosszabb,ha visszacsalsz egy másikkal. Szerintetek?

26/L

2012. dec. 8. 12:07
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
42%
Nem csalta meg, hiszen szakítottak, elhagyta. A válás meg már csak papír kérdése. Ebben az a durva, hogy nem csak a férjét hagyta el, hanem a gyerekeit is... egy pasi miatt.
2012. dec. 8. 14:36
 32/54 anonim ***** válasza:
27%

nem olvastam végig a kommenteket. Szerintem egyáltalán nem elítélendő a barátnőd cselekedete, hisz elvileg ő is megérdemli a boldogságot, és ha nem választotta volna a szerelmet, hanem a kötelezettséget amellett a férfi mellett, aki megcsalta, majd megbánta, nem lett volna teljesen boldog. Persze a gyerek érdekeit is nézni kell, de a baba még elég pici ahhoz h érezze ezeket a dolgokat.

A szívére kell hallgatni, nem pedig az eszére. És itt nem visszacsalásról van szó, hanem egyszerűen megcsalták, a férje más nővel bújt ágyba, más nő haját, arcát simogatta, míg a felesége otthon volt a közös kisbabájukkal! Én teljesen megértem őt.

22L

2012. dec. 8. 14:42
 33/54 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, ez mind szép és jó, csak épp a boldogságába nem fért bele a saját gyereke... Ami már nem annyira fa$za dolog, valljuk be...
2012. dec. 8. 14:46
 34/54 anonim ***** válasza:
40%

Anyaként teljesen elítélendő ahogy viselkedett a barátnőd, mert az újonnan jött "szerelmet" (ami lehet, hogy röpke életű lesz) előrébb helyezte a saját gyerekénél.

Mondjuk azt a mondatodat nem értem, hogy "ha megcsalnak, az a legrosszabb, ha visszacsalsz" Ezzel egyetértek, de lehet, hogy rosszul értelmeztem a kérdést, úgy gondoltam, ők a gyerek apjával szakítottak és csak utána kezdett a pasival. Ha így volt, akkor a csaj részéről nem történt megcsalás.

2012. dec. 8. 14:50
 35/54 anonim ***** válasza:
46%

Számomra elítélendő. Soha nem mondanék le a gyerekemről, pláne nem egy férfi kedvéért. A barátnődbe finoman szólva sem teng túl az anyai ösztön. Milyen anya az, aki képes otthagyni a gyerekét és havonta egyszer látni? Nem is anya.

Az, hogy új kapcsolata lett, az nem elítélendő szerintem, ha a gyerekét is vitte volna. De majd ide is szül egy gyereket és ha úgy adódik, ezt is majd "lecseréli" egy új férfira?

2012. dec. 8. 15:03
 36/54 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem meg a legtöbb elcseszett élet azzal kezdődik, hogy az ember a szívére(farkára) hallgat az esze helyett.

Az meg különösen szomorú, hogy sem ésszel, sem szívvel nem előrébbvaló egy anyának a gyereke, mint a saját boldogsága és egy férfi szerelme...

2012. dec. 8. 17:35
 37/54 anonim ***** válasza:
60%
De furcsa a világ. Férfiak milliói nap mint nap teszik ugyanezt! Úgy hagyják hátra a gyerekeiket, hogy hátra sem néznek, gyerektartást sem fizetnek, mégsem ítélkezik felettük senki, miért? Nekik mindent szabad, gátlástalanul?
2012. dec. 8. 18:08
 38/54 anonim ***** válasza:
33%
Nem, senkinek sem szabadna ilyet tennie, viszont nem fogom azért sajnálni és nem fogok vele együtt érezni egy ilyen tett után, mert nő.
2012. dec. 8. 18:15
 39/54 anonim ***** válasza:
67%
37. Hol hallottad,hogy megdícsérik a családját, gyerekét elhagyó apát? Csak mert én sehol nem hallottam még ilyet. Az apákat is ugyanúgy elítélik.
2012. dec. 8. 18:37
 40/54 anonim ***** válasza:
54%

ma 18:08

Nem. Nekik sem szabad. Ugyanúgy gusztustalan az is.

De áltánosságban ha a szülők elválnak, a gyereknek jó esetben az anyja mellett a helye....

Ennyi.

2012. dec. 8. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!