Titeket nem zavar, hogy amit vásároltok ruhát, milyen körülmények között készül, illetve mi áron jut el hozzánk a boltokba?
azt, hogy amint kapok rendes fizetést, amiből fel tudom öltöztetni a két gyerekemet, ami minden évszakváltáskor új ruhatárat jelent, 3 havonta új lábbelit, mert kinövik, akkor majd megveszem a fair trade árut.
Egyébként meg már minden a távol-keleten készül. Ha meg nem veszed meg a ruhákat, még munkájuk sem lesz....
"Audrey80 válasza:
azt, hogy amint kapok rendes fizetést, amiből fel tudom öltöztetni a két gyerekemet, ami minden évszakváltáskor új ruhatárat jelent, 3 havonta új lábbelit, mert kinövik, akkor majd megveszem a fair trade árut.
Egyébként meg már minden a távol-keleten készül. Ha meg nem veszed meg a ruhákat, még munkájuk sem lesz...."
szívemből szóltál. totál nyolcadrangú kérdés számomra, hogy hogy készül.
Egy több mint 100rugó árú teló is köbö 200 forint..alapanyagok, meg külföldi munkaerő..mégis a márkát megfizetve méregdrága..
Am nem az ár zavar, hanem a fogyasztói társadalom viselkedése
a megverésen kívül a többi igaz a mi echte magyar irodai munkahelyünkre is..........
egyébként amúgy se érdekelne. Olcsók, én meg egyszer élek, és szeretném a szépségemet méltóan "csomagolni" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!