Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő ez a viselkedés? (igaz történet, bővebben lent)
Adott egy 26 éves lány,és egy 28 éves fiú. A gimnáziumban ismerkedtek meg,de szerelemmé csak az egyetemen alakult a kapcsolatuk. Az egyetem után nem soká' össze is házasodtak,majd rá egy évre született kisbabájuk. A baba születése után kb. egy év múlva a lány rájött,hogy a fiú megcsalta,ezért összecsomagolt,és a gyerekkel együtt elköltözött. A mosolyszünet alatt a lány találkozott egy gimis osztálytársával,egy jóképű,gazdag fiúval,aki felajánlotta neki,hogy amíg nem rendeződik a kapcsolata a férjével,odaköltözhet hozzá a gyerekkel. A lány elfogadta az ajánlatot,de nem számított rá,hogy amíg a régi osztálytársánál lakik,szerelem szövődik köztük. Kb. 2 hét múlva a férj jelentkezett,hogy szeretné rendezni a kapcsolatukat,de addigra a lány döntésképtelenné vált. Úgy érezte,a gyerekkel együtt az lenen a kötelessége,hogy visszamenjen a férjéhez,de nem tudta kiverni a fejéből a másik srácot,aki addigra teljesen magába bolondította. Végül a szívére hallgatott,és otthagyta a férjét,a gyerekét,és a másik fiúval kezdett új életet.
Az egyik barátnőm története ez,de én nem tudom eldönteni,helyesen cselekedett-e. Valahol megértem,amit tett,de szerintem ha megcsalnak,az a legrosszabb,ha visszacsalsz egy másikkal. Szerintetek?
26/L
Szia!
Én ezt nem tartom helyesnek.
Soha nem szerette a férjét, ha ennyitől elcsábult. Ráadásul gyereket szült.
Fogalma nincs mi az igazi szerelem. Most lesz egy gyereke apa nélkül, aztán majd ettől a sráctól is lesz egy gyereke, talán az is otthagyja..
Szóval undorító, amit a férje tett, de ha helyre lehetett volna hozni, akkor hozzák helyre.
(Én egy pasi miatt sem tudnék lemondani a gyerekemről.)
Mikor kiderült, hogy a barátnődet megcsalták, összepakolta a gyereket is és vitte magával. Mikor képbe jött ez a férfi, meg lemondott róla! Hát gratulálok neki!!!
Nem létezik csak helyes és csak helytelen viselkedés.
Az én értékrendem szerint, ha van egy problémás kapcsolatom, akkor azt rendezem vagy úgy, hogy helyrehozom, vagy úgy, hogy véget vetek neki. És csak EZUTÁN jövök össze mással.
Szintén az én gyomrom az, ami nem venné be, hogy odaköltözzek a helyes, gazdag(!) sráchoz, amikor a napnál is világosabb, hogy annak van ára. Gondolom a srác nem csupa szívjóságból viselte el a gyerekzsivajt. Nyilván a srácban pont ilyen szándék munkált.
Megintcsak az én értékítéletem szerint, ha megcsaltak, ott nincs tovább. Sem magam, sem a férfi, sem a gyerek miatt. A gyereknek nem érdeke, hogy egy rossz házasságban nőjön fel. (De az se, hogy anyuci vigye egyik férfitól a másikig.)
Amiket leírtam, az az én véleményem, majd jönnek liberálisabb válaszok, és mindebből csak annyit szűrhetsz le, amit az első mondatomban leírtam.
20L
Ha két hét alatt döntésképtelenné vált a lány és az új fiú mellett döntött, akkor olyan nagy érzelmek nem lehettek a férje irányába. A szívére hallgatott.
Az idő majd eldönti, hogy képesek lesznek-e boldogan élni együtt.
Ja azt nem is figyeltem, hogy a saját gyerekét is ott hagyta.
Miféle nő az ilyen????
Nem csodálom, hogy megcsalták. Megérdemelte, ahogy azt is megfogja, amikor majd a nagy gyereke a szemébe néz és nem fog belőle tükröződni a szeretet.
Ohh, elnézést kívánok, hogy a gyerekét is otthagyta?
Mintaanya.
Havonta egyszer??????????
Atyaég :((
Szerencsétlen gyermek :( Neki épp annyira szüksége lenne az anyjára, mint az apjára.
Ja és akkor itt a kérdés, hogy miért hagyta ott a gyerekét.
Azért, mert az új pasinak nem kell, és hát pénzes pasit elengedni..
Vagy soha nem is akarta azt a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!