Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elítélendő ez a viselkedés? (igaz történet, bővebben lent)
Adott egy 26 éves lány,és egy 28 éves fiú. A gimnáziumban ismerkedtek meg,de szerelemmé csak az egyetemen alakult a kapcsolatuk. Az egyetem után nem soká' össze is házasodtak,majd rá egy évre született kisbabájuk. A baba születése után kb. egy év múlva a lány rájött,hogy a fiú megcsalta,ezért összecsomagolt,és a gyerekkel együtt elköltözött. A mosolyszünet alatt a lány találkozott egy gimis osztálytársával,egy jóképű,gazdag fiúval,aki felajánlotta neki,hogy amíg nem rendeződik a kapcsolata a férjével,odaköltözhet hozzá a gyerekkel. A lány elfogadta az ajánlatot,de nem számított rá,hogy amíg a régi osztálytársánál lakik,szerelem szövődik köztük. Kb. 2 hét múlva a férj jelentkezett,hogy szeretné rendezni a kapcsolatukat,de addigra a lány döntésképtelenné vált. Úgy érezte,a gyerekkel együtt az lenen a kötelessége,hogy visszamenjen a férjéhez,de nem tudta kiverni a fejéből a másik srácot,aki addigra teljesen magába bolondította. Végül a szívére hallgatott,és otthagyta a férjét,a gyerekét,és a másik fiúval kezdett új életet.
Az egyik barátnőm története ez,de én nem tudom eldönteni,helyesen cselekedett-e. Valahol megértem,amit tett,de szerintem ha megcsalnak,az a legrosszabb,ha visszacsalsz egy másikkal. Szerintetek?
26/L
Na most hadd ne mondjam ezt hogy szokták nevezni.
Tényleg elhiszi ez a nő, hogy kelleni fog az új pasinak??? Maximum egy darabig. De gondolkodjon már, ki a fene akar egy olyan nővel családot alapítani, aki elhagyja a saját gyerekét???
Hidd el, hogy semmi.
Normális férfi szóba sem áll olyan nővel,aki ilyenre képes.
Ostromolnám én is, elvégre megkapom azt, amit mindig nélkülöznöm kellett. De egy olyan nővel összekötni az életünket, akinek gyereke van és nincsenek anyai érzései??
Azért a pasival is lehet elég baj: Azt kéri a nőtől, akit szeret, hogy hagyja el a gyerekét, mert neki nem fér bele az életébe.. Én nem is tudnék olyat szeretni aki önként csak havonta találkozik a gyerekével.
A nőt nem is akarom minősíteni.
Na igen, ilyet kérni.
Bár ezt még valahogy meg tudom érteni. Hiszen nem az ő gyereke, ő nem érez semmit, nincsenek szülői ösztönei és feltűnt, hogy a nőnek sem volt.
Én nem hagytam volna ott a gyerekem.
Szerintem az új pasi alapból ki akart kezdeni a nővel,azért is ajánlotta fel neki,hogy költözzenek oda.Az ilyen odaköltözős helyzetek többnyire szerelemmel végződnek.
Ha egy ember elhagyja a gyerekét (tök mindegy férfi vagy nő az illető) akkor a szememben nem ember többé. Egy gyereknél soha nem lehet fontosabb egy új kapcsolat!
Ez az elítélendő, nem az, hogy kilépett a házasságból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!