Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Utalhatja-e az apuka a gyereka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vincennes kérdése:

Utalhatja-e az apuka a gyerekatartast a gyerek bankszamlajara?

Figyelt kérdés

A fiam 18 eves, de meg gimnaziumi tanulo, 3. osztalyos. Az apuka minden elozetes ertesites nelkul, oktober es november honapban nem fizetett gyerektartast. Probaltam hivi, de a mobilt kinyomta. A gyerektol tudtam meg, hogy az o szamlajara kuldte a penzt.

Joga va hozza?

2012. nov. 25. 10:48
1 2 3 4 5 6
 51/58 A kérdező kommentje:

Kedves 50-es

A szoban forgo gyermek 1 eves volt, amikor apuka szedte a satorfat, es kilepett az eletunkbol. En gyesen voltam, a szomszedtol kertem kolcson etelre, amig nem talaltam munkat a gyerek meg ment egyenesen a bolcsodebe. 1 evesen.

Azota van masik gyermekem is, ugye nem gondolod komolyan, hogy ilyen hosszu ido alatt nem sikerult feldolgoznom a dolgot?

Amit nem tudok feldolgozni az az, hogy rolam az utolso bor is lekerul, mig az apuka vidaman el, a gyerekevel jo kapcsolatot apol, es engem mindenhol "rossz anyanak" allit be.

Azert azt megkerdeznem, ugyan, mond mar el nekem, hogy te mennyibol neveled a gyerekedet? Mert ebben a kerdesben nagyon magabiztosnak tuntel, kivancsi vagyok, van-e hozza jogod ?

2012. nov. 26. 16:07
 52/58 anonim ***** válasza:

"Amit nem tudok feldolgozni az az, hogy rolam az utolso bor is lekerul, mig az apuka vidaman el, a gyerekevel jo kapcsolatot apol, es engem mindenhol "rossz anyanak" allit be. "

A gyerekeitekkel jó kapcsolatot ápol ,fizet, akkor mi is a gondod ?

Rólam csak annyit ,hogy én is elváltam ,nekem sem volt könnyű nem volt segítségem ,volt hogy 2 órát aludtam ,de talpra álltam ,mert nem azon siránkoztam ,hogy a volt férjemnek mennyivel több van .

2012. nov. 26. 16:20
 53/58 A kérdező kommentje:

En sem azon sirankozom, nagyon is nem azon sirankozom. Hiszen en odateszek TOBBET mint o ! Raadasul 2 gyerekem van, nemcsak ez az egy.

De te akkor vegul is mennyibol neveled a gyereke(i)det? Ne haragudj, de ez valahogy nem derult ki a valaszodbol... biztos veletlen... esetleg 24 ezer?

2012. nov. 26. 16:39
 54/58 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy közöd van hozzá ,hogy mennyiből nevelem vagy mi a havi bevételem .Te sem írtad meg hogy mennyiből neveled ,és hidd el nem is érdekel .Arról nem beszélve ,hogy nem is ez a lényeg ,mert te megkapod a tartásdíjjat mint írtad ,csak a gyerek számlájára megy .Szóval ez egy meddő vita ,mert majd akkor kell erről vitatkoznod a gyerekeddel ha ő nem adja oda amit az apja tartásdíj címen küld .A megoldást meg már számtalan válaszadó leírta,és én is .
2012. nov. 26. 16:50
 55/58 A kérdező kommentje:

54-es

"más örülne ha 25 ezret kapna egy gyerekre .Valahogy azt elfelejtik az anyukák ,hogy neki ugyan ennyit hozzá kéne tenni + a családi !Abból azért eltartható ám a gyerek ,vannak akik negyedéből nevelik fel tisztességesen"

Ezt te irtad. En eleg pontosan leirtam, hogy en mennyit koltok egy gyerekre, ezek szerint nem nezted meg a valaszaimat. A LENYEG, Te joval tobbet koltesz, mint 25 ezer, hiszen kulonben megmondanad, mert nem keveredenel ellentmondasba sajat magaddal. Tudod, ez az, amikor valaki vizet predikal, es bort iszik. Es te meg fel vagy haborodva azon, hogy mert akarok en belenezni a poharadba ! Jol adod !!

2012. nov. 26. 17:19
 56/58 anonim ***** válasza:
Hihetetlen vagy .Ha írok egy összeget ,legyen bármennyi te akkor is belekötnél ,mert megkeseredett vagy .Ha kevesebbet írok azt írnád az lehetetlen ,ha többet mint amit te gondolsz akkor meg ,hogy mit dumálok én mikor dőzsölök .Teljesen mindegy ,mindenki annyiból neveli amennyiből tudja ,mert addig tud nyújtózkodni amíg a takaró ér :)Különben meg térj vissza a feltett kérdésedhez ,amire már igazából kaptál is tanácsot ...Na és én itt be is fejeztem a beszélgetést ,mert ez már rég nem a kérdésről szól .
2012. nov. 26. 18:09
 57/58 A kérdező kommentje:

En mar leirtam az osszegemet. Ez mar nem az eredeti kerdesemrol szol, ebben igazat van. De valoban, te a 25-ot soknak tartod? Ugy ertem a 12 e csp-vel egyutt?

Te mennyit fizetsz a gyerekedre? TE NO :)

2012. nov. 26. 18:32
 58/58 anonim ***** válasza:

" Nyelvvizsga nelkul fel sem veszik az egyetemre, foiskolara"

Tavaly fejeztem be egy felsőfokú szakképzés egyetemen és idén kezdtem az alapképzést nyelvvizsga nélkül felvételt nyertem mind a két helyre. Emelt érettségit is lehet csinálni ami ingyenes 2 emelt=100 plusz pont ennél többet már nem szerezhet nyelvvizsgával sem, mert ez a maximum. Egy emelt érettségi 50 plusz pont, egy középfokú nyelvvizsga pedig csak 38 plusz pont szóval még csak nem is kérdés melyik éri meg jobban.

Nyelvvizsga pedig majd az ösztöndíjamból és nyári munkából lesz jövőre.

2012. nov. 26. 20:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!