Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Utalhatja-e az apuka a gyereka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vincennes kérdése:

Utalhatja-e az apuka a gyerekatartast a gyerek bankszamlajara?

Figyelt kérdés

A fiam 18 eves, de meg gimnaziumi tanulo, 3. osztalyos. Az apuka minden elozetes ertesites nelkul, oktober es november honapban nem fizetett gyerektartast. Probaltam hivi, de a mobilt kinyomta. A gyerektol tudtam meg, hogy az o szamlajara kuldte a penzt.

Joga va hozza?

2012. nov. 25. 10:48
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként mi a fene kerül 100 ezer forintba egy gyereken havonta? Te jó ég. Rám nem költenek ennyit, pedig én egyetemista vagyok, ráadásul kollégista, anyuék adják a pénzt mindenre.
2012. nov. 25. 12:40
 12/58 A kérdező kommentje:

Hogy az apuka nem jol tudja a jogszabalyt?

Nem, erre nem gondoltam :)

Ismerned kene az apukat ! Egyebkent a gyerek mar juilusban betoltotte a 18-at. Es legfokeppen, akkor felvenne a telefont ....

2012. nov. 25. 12:49
 13/58 A kérdező kommentje:

11-tol kerdem

Te mennyibe kerulsz ? Erre tenyleg kivancsi vagyok. A kollegiumert gondolom fizetned kell, az mennyi? Mennyit koltesz etelre? Kozlekedesre (gondolom hazajarsz?) Tankonyvek? (kozepiskolaban azokert fizetni kell, a foiskolat nem tudom) Az en fiam tortenelembol magantanarhoz jar, az sem kis osszeg.

De engem tenyleg komolyan erdekelne - igy ismeretlenul talan am titok - hogy ezekre a dolgokra kulon-kulon mennyit koltesz?

2012. nov. 25. 12:52
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Összesen 50000 Ft-ba. A koli 15 ezer, az utazás kb. 5000 Ft havonta, a kaja és egyebek az heti 7500 Ft. Plusz könyvek, amikért maximum félévente egyszer fizetek, nem drágább, mint a középiskolás könyvek és nem kötelező. Szóval van könyvtár. Karon is, összegyetemi is, de akkor egyszer ki kell fizetni, de ezen felül havonta ez nem több, mint amit felsoroltam.
2012. nov. 25. 12:57
 15/58 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a ruházkodás. Én turiban vásárolok :) Fillérekért a legjobb minőséget.

De ha közepes kategóriájú boltba mennék és minden nyáron táborba meg nyaralni mennék, akkor sem kerülnék havi 100-ba.

Ennyi pénzből komplett családok élnek meg.

2012. nov. 25. 13:05
 16/58 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, nem minden csalad el meg havi 100 ezer forintbol, sot, en azt azert igen ketlem... Legtobbjuknek csak a rezsije 100 ezer forint.

De mindenkeppen ugyes vagy ! Az en fiamnak a kaja nem jon ki ennyibol, de a tobbi itt is inkabb a plussz koltseg. (edzes pl 10 e/ho) A takonyvek (csak a konyvek!) iden 25 ezer forintba kerultek. Az iskolataska volt egy masik 5-os stb.

De neked gratulalok, nagyon ugyes vagy !

2012. nov. 25. 13:20
 17/58 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem lehet ezt megbeszélni rendesen fizet de most nem jó számlára küldte. A fiad tudod róla akkor már előbb is szólhatót volna nem két hónappal később meglepődik, hogy rajta van a számlán. Ebben lett a fiad is ludas, ezért kellene megbeszélni.

Havi 100. ezerbe pedig nem kerül egy gyerek sem max milliomoséknál. Akkor rezsi és 2 gyerek mellé 400. ezret kellene keresnie minden családnak. Nyáron elmehet a fiad diákmunkára ha kell jogsi neki nekem is abból van.

A töri külön tanár is elég felesleges, még ha nyelv lenne az megérteném de a törit nem kell magyarázni csak leülni és megtanulni.

2012. nov. 25. 13:32
 18/58 A kérdező kommentje:

Azert, mert nem veletlenul kuldte "nem jo" szamlara.

Megbeszelni meg azert nem lehet, mert kinyomja a telefont.

A gyerek nem hibas, es nem is akarom, hogy ilyenekkel foglalkozzon, neki megvan a maga dolga. A gyereknek ugy adta be az apuka, mintha ez termeszetes lenne, nem tudom mert nem szolt elobb, gondolom erezte, hogy itt valami nem gombolyu. Sztem az apukanak ezeket a dolgokat velem kene megbeszelnie, mert EN TARTOM EL A GYEREKET !

A tori tanar muszaj, neki a tori a gond, nem mindenki egyforma. Matek, fizikabol, kemiabol ugyes, a tori gond neki, ez van, tavaly nyelvtanarhoz is jart, az is kb ennyi volt, gondolom azt nem kell mondanom, hogy apuka abbol sem allt egy fillert sem.

Megbeszelni meg azert nem lehet, mert kinyomja a telefont.

2012. nov. 25. 13:42
 19/58 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minden hónapban az utalás napján leveszed a gyerek számlájáról, aztán egyszer csak felveszi a telefont.
2012. nov. 25. 13:50
 20/58 anonim ***** válasza:
67%
Vagy siman feljelentest teszel, hogy nem fizeti a tartasdijat. Merthogy a te szamladra kellene hogy utalja. Akar gondolhatod azt is, hogy ajandeknak szanja a penzt.
2012. nov. 25. 13:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!